HVEM BLIR ÅRETS HUDTERAPEUT 2017?

Tradisjonen tro skal vi også i år kåre ÅRETS HUDTERAPEUT.
Kjenner du noen som fortjener tittelen?

I vår profesjonelle faghandelsbransje blir faglig kvalitet og dyktighet stadig viktigere. Det er mange utdannede hudterapeuter som ser viktigheten av dette og gir kundene "det lille ekstra". De har fulle behandlingslister og anbefaler effektive hjemmeprogram og produkter. De gir deg en ekstraordinær service og en følelse av velvære som er helt unik, og du ser at det virker.

Hvis du kjenner en hudterapeut som fortjener å bli nominert for å få litt ekstra oppmerksomhet har du muligheten nå. Du kan også nominere en kollega som gir deg motivasjon og gjør dagene dine i hudpleiesalongen inspirerende.

Nominasjonene kan gjøres frem til 9. august. Da vil de 15 hudterapeutene med flest nominasjoner gå videre. De 15 vil man kunne stemme på frem til 5. september. De 5 med flest stemmer går videre som finalister. Det er ikke mulig å stemme på disse kandidatene. Nå vil en fagjury vurdere finalistene ut fra mer spesifikke kriterier og kåre en vinner. Alle 5 finalistene vil bli invitert til vårt Jubileumssemi