Her er de 15 semifinalistene

Den første delen av avstemningen ble avsluttet onsdag 9. august og nå er de 15 med flest nominasjoner gått videre til semifinalen! De 5 med flest stemmer går videre som finalister. Det er ikke mulig å stemme på disse kandidatene.

Stem frem din favoritt!
De 15 vil man kunne stemme på frem til 30. august.

Vår fagjury vil vurdere finalistene ut fra mer spesifikke kriterier og kåre en vinner. Alle de 5 finalistene vil bli invitert til vårt Jubileumsseminar 16. - 17. september, på Scandic Fornebu, der selve kåringen vil finne sted.

Foruten "heder og ære" vil ÅretS HudTERAPEUT 2017 vinne en DAGSOPPLEVELSE på The Well og overnatting på Royal Christiania i Oslo, for 2 personer.

Her kommer de nominerte, i alfabetisk rekkefølge.
Kun 1 stemme pr. Nettleser.

Anita Daland
Klinikk Matis, Kristiansand

Anita tok sin utdannelse på Sørlandet Hudpleieskole i 2013/2014. Under hele utdannelsen jobbet hun for Klinikk Matis i Kristiansand og begynte fast der etter endt utdannelse. Allerede i 2014 ble hun Daglig leder for avdelingen til Klinikk Matis på Sørlandssenteret!

Dette sier kundene og kollegaene om Anita:
Utrolig dyktig og serviceinnstilt terapeut. Aldri sett noen brenne for yrket sitt mer enn det Anita gjør!

Anita er en fantastisk hudterapeut, hun setter alltid kundene først å strekker seg alltid så langt som mulig for å hjelpe både sine og andres kunder. Har en kunde vært hos Anita går hun ikke til noen andre etterpå. Hun er behagelig, profesjonell og jobber for at kunden skal få akkurat det resultatet hun/han vil ha. Hun er et fantastisk menneske og en fantastisk kollega.

Jeg nominerer Anita som årets hudterapeut fordi jeg synes hun gjør en fantastisk god jobb, og hun vet virkelig hva hun driver med.

Hun er alltid i godt humør, service innstilt og tar godt vare på kundene sine. Hun er også dyktig i hudpleiefaget og har alltid gode råd å komme med.

Anja Sandvik
bARe Clinic, Stavanger

Hun begynte hos oss i 2010, som resepsjonist. Anja var ferdig utdannet hudpleier fra Jåttå juni 2011, og da begynte hun med kunder. Anja er en veldig populær hudpleier, alle kundene elsker henne og hun har veldig mye faste kunder.

Dette sier kundene og kollegaene om Anja:
Ikke bare er Anja utrolig dyktig i yrket sitt, men også alltid blid å hyggelig! Alltid kjekt å komme til time hos henne, og jeg sverger kun til henne når det gjelder mine bryn, og blir alltid like fornøyd. Hun er en solstråle rett og slett!

Har gått til Anja i alle år, reiser gjerne fra Oslo til Stavanger, slik at hun kan fikse bryna mine. Hun er alltid glad, pratsom og omtenksom. Hun er det beste hudpleieren jeg har gått til og går kun til Anja.

Fordi hu er effektive, raske og alltid blide og smilendes når jeg har behandling! Jeg sko bare prøve en time hos henne en gang men hun gjorde at tilliten min blei så stor at jeg har ikke lyst å byte henne mot noen andre! Hun fortjener denne premie for den menneskeligheten hu har som hudterapeut og som person! Heia Anja!

Tar utrolig godt vare på kundene sine på en helt naturlig måte. Profesjonell og flink i behandlinger og en veldig god kollega som jobbet hardt og bidrar masse i salongen.

Camilla Kvamme
Prakt AS, Bergen

Utdannet ved Bjørgvin Videregående Skole kull 2006-2008. Ferdig utdannet hudterapeut juni 2008. Ca. 4 måneder på Chica i studietiden. Fra 2008-2013 på Kristines Clinique, 2 år som daglig leder. 4 år som daglig leder i Prakt.

Dette sier kundene og kollegaene om Camilla:
Jeg vil gjerne nominere Camilla for jeg syntes hun er den beste, tar godt vare på kundene sine, gir god behandling, god service og kommer alltid med anbefalinger. Jeg er superfornøyd med henne!!!

Har lang erfaring fra yrket, og det merker man som kunde. Hun er alltid smilende og blid, profesjonell og gjør arbeidet sitt med stor glede.

Profesjonell, effektiv, sympatisk, empatisk og blid terapeut som er dyktig med sine kunder.

Camilla får deg som kunde til å føle deg spesiell. Alltid sevice-minded, stor produktkjennskap og et behagelig vesen. Som kunde nyter man hvert minutt, og gleder seg til neste besøk.


Farahnaz Nadjafi
Sandvika Hud- og Kroppssenter AS, Sandvika

Farahnaz har jobbet som hudterapeut i 10 år. Tok hudpleieutdannelsen sin ved CosmoDermica i Drammen i 2006-2008. Hadde praksis i en salong i Svelvik før ferden gikk videre til Sandvika Hud- og Kroppssenter hvor hun har vært i snart 10 år.

Dette sier kundene og kollegaene om Farahnaz:
Svært kunnskapsrik og dyktig. Brenner for faget. Kommer med gode anbefalinger. Er interessert i å lære seg nytt. Effektiv.

Jeg er fast kunde og er kjempe fornøyd. Hun er dyktig og hyggelig terapeut. Får min beste anbefaling.

Jeg er kjempe fornøyd og hun smiler hele tiden og er veldig positiv. Hun er også veldig blid og imøtekommende. Jeg kommer aldri til å bytte henne ut med en annen hudpleier, hilsen en kjempe fornøyd kunde.

Farah har verdens beste hender. Massasjen hun gir er helt fantastisk og hun får deg til å slappe av på en måte som ingen andre har klart. Når timen er omme så gir hun alltid litt ekstra der hvor hun merker det trengs. Hun er søt og imøtekommende og er dyktig i fager sitt. Håper virkelig at hun går av med seieren.

Gina Aurvåg Gardshol
Pernilles Clinique, Ulsteinvik

Gina ble utdannet hudterapeut på Borgund videregående skole i 2007/09 og i 2010 tok hun utdannelsen som fotterapeut på Storhamar Videregående skole. Under studiene jobbet hun hos Pernilles Clinique og etter endt utdannelse fortsatt hun i samme salong, og der har hun nå vært i 7 år.

Dette sier kundene og kollegaene om Gina:
Veldig behagelig og dyktig jente som har et veldig fint vesen. Er kjempefornøyd med behandling hos Gina.

Gina er dyktig i faget, både teoretisk og praktisk. Ho er et vinnande vesen, alltid positiv og i godt humør og er veldig godt likt av kundane.

Gina er en fantastisk kollega- ho bidrar til et godt arbeidsmiljø, er stabil , et ordens menneske, selvstendig og effektiv.
Hun er servise menneske, alltid blid og hjelpsom. Gleder meg hver gang når har behandling hos henne. Alltid møter deg med smil!!!

Jannicke Jansen
Look at Me Akersgata, Oslo

Jannicke ble uteksaminert fra hudpleielinjen på Bjørgvin vgs i 2011. Hun jobbet på Åsane parfymeri og hudpleie mens hun studerte og et halvt år etterpå. Deretter jobbet hun hos Astara hudpleie i Arna, Bergen fra 2011-2015. Hun har jobbet hos Look at me Akersgata siden sommeren 2015.

Dette sier kundene og kollegaene om Jannicke:
Jannicke kom til Oslo for knappe to år siden, og har på kort tid opparbeidet seg en solid kundemasse gjennom genuin lidenskap for faget. Hun har tatt Elemis til sitt hjerte, og har bidratt positivt til økende interesse internt og eksternt for merkevaren. Jannicke er et JA menneske som frem snakker faget, kollegaer, arbeidsplass og merkevarer, hun fortjener absolutt en plass blant de nominerte.

Beste av de beste. Så avslappende og få behandling hos henne. Alltid blid og hyggelig :-)

Hun er en fantastisk hudterapeut. Er flink i jobben sin og har mye kunnskap. Hun er hyggelig, blid og imøtekommende. Anbefaler henne til alle.

Jeg nominerer Jannicke fordi hun alltid kommer med gode råd til produkter som jeg trenger. Personlig har jeg null peiling på hudpleie og da er det flott med råd fra noen som kan hjelpe meg og ikke bare er ute etter å selge produkter.


Jeanette Paulsen
ZikZax Frisør & Hudpleie

Utdannet på Hudpleieakademiet i 2008/09. Etter endt utdannelse bar det opp til Hammerfest igjen for å starte egen hudpleiesalong - som hun gjorde i en alder av 19 år! Hennes mor driver frisørsalongen mens hun selv driver hudpleiesalongen, som hun nå snart har gjort i 10 år.

Dette sier kundene og kollegaene om Jeanette:
Dyktig terapeut som alltid yter sitt ytterste for at kunden skal få en avslappende og behagelig opplevelse.

Hun er profesjonell, og har masse tips og råd innen hudpleie. Hun har en behagelig personlighet, og fortjener prisen for den flotte jobben hun gjør.

Jeanette som hudpleier, ALLTID får meg som kunde, til å føle meg viktigst. Om jeg kommer innom for å kjøpe hudprodukter eller har bestilt time i salongen. Om jeg bruker penger i salongen eller ikke spiller ingen rolle på behandlingen jeg får. Å ta seg tid til kunden og å formidle velbehag i øyeblikket, er en kunst vedsiden av yrket som hudpleier. Det kreves oppmerksomhet rettet mot andre enn deg selv, sansing av andres behov. Og en forståelse av mennesket i sin helhet. Hilsen fornøyd kunde 😊

Hun er profesjonell og veldig flink i sitt yrke. Jeg er superfornlyd og bruker henne fast.

Joanna Szafran
The Well, Kolbotn

Joanna har Bachelorgrad og Mastergrad i Fysioterapi og Mastergrad i «Public health», teknologi av kosmetiske produkter, alt ved universiteter i Polen. I 2014 begynte hun å jobbe på Farris Bad som ansikts - og terapeutisk behandler. I dag jobber hun som Første terapeut på The Well, som massør og hudterapeut.

Dette sier kundene og kollegaene om Joanna:
Fordi hun er faglig dyktig, og utdannet både massør og
hudterapeut. Joanna er utrolig enkel å forholde seg til. Hun stiller alltid opp, er samarbeidsvillig, stabil, kunnskapsrik, serviceminded og en god selger. Bedre ansatt og kollega kan man ikke ønske seg!

Hun er faglig dyktig. Opptatt av kundens aller beste. God selger, og alltid blid. Er sympatisk og en veldig god kollega.

Veldig faglig dyktig terapeut, merkes at hun besitter god kunnskap når hun kommer med anbefalinger og velger produkter. Har en profesjonell og behagelig fremtoning som gjør det veldig behagelig å være kunde.
Opplevelse langt over andre behandlere jeg har prøvd og mener hun er vel fortjent til å vinne en pris

Katrine Myhre
Juvelen SPA og Frisør, Harstad

I 2003 ble hun ferdig utdannet på Vefsn videregående skole på Hudpleielinjen. Rett etter endt studie begynte hun å jobbe på det som den kan het Harstad Hud og Kroppspleie, som senere fikk navnet Juvelen. I 2011 ble hun medeier og nestleder i klinikken. Hun er fortsatt aktiv terapeut, samtidig som hun har personalansvar

Dette sier kundene og kollegaene om Katrine:
Jeg nominerer Katrine Myhre på grunn av at ho er en fantastisk hudterapeut, fantastisk kollega. Ei dama som virkelig brenn for jobben sin og for at hun har alltid kundene i fokus og bryr seg om at arbeidsmiljøet er topp!

Katrine er en dyktig hudterapeut som er godt likt av kunder og kollegaer. Hun har alltid fulle lister, er engasjert i driften og tar ansvar for å fronte salongen i sosiale media.

Jeg ønsker å nominere min kollega Katrine. Hun er en svært effektiv hudpleier som brenner for yrket sitt. Hun er dyktig og står på som dagen er lang. Dette er en tittel som hadde passet henne godt!

Katrine er en dyktig hudterapeut som er godt likt av kunder og kollegaer. Hun har alltid fulle lister, er engasjert i driften og tar ansvar for å fronte salongen i sosiale media.


Maria Charlotte Andersen
Perlen Spa, Svolvær

Maria utdannet seg først til make-up artist i 2011 I Stavanger, så ble det Cidesco London School of Beauty Makup 2012-13. Hun har jobbet to år på Lofoten Medi Spa og to år hos Parfymelle Kvadrat. I 2016 startet hun egen salong, Perlen Spa i Svolvær.

Dette sier kundene og kollegaene om Maria Charlotte:
Maria Charlotte har Cidesco utdannelse fra London school of beauty and makeup. Hun har nettopp startet sin egen spa salong. Maria har et bredt og flott tilbud til sine kunder. Maria har et vinnende og behagelig vesen. Maria er flink i sitt fag og yter alltid optimalt for sine kunder. Maria er etablert med salongen sin i vakre Lofoten. Jeg mener hun absolutt fortjener å bli årets hudterapeut.

Maria har en veldig fin utdanning fra London. Hun er nettopp startet opp Perlen Spa på egenhånd så derfor syns jeg at hun fortjener ros å ære for det

Jeg nominerer Maria fordi hun alltid møter oss med et smil. Hun strekker seg lengre en langt for å gi den ultimate spa opplevelsen til våre kunder.

Hun er den mest profesjonelle og flinke hudterapeut jeg vet om.

Marianne Seljåsen
Beth's Beauty Center AS, Oslo

Utdannet ved den Den Franske Kosmetolog skolen i Oslo 1984 / 85. Var bevist på hvor hun ville ha praksis, kun hos de beste, og hun fikk utplassering hos Clinique Madeleine. Her jobbet hun videre etter endt utdannelse før hun ønsket nye utfordringer og valgte å jobbe noen år hos Astrid Thomas. Så kom muligheten til å kjøpe Clinique Madeleine i Torggaten, og den drev hun i nesten 12 år før familieforøkelse meldte sin ankomst. Og etter endt barselpermisjon gikk ferden videre til Beth's Beauty Center, hvor hun har vært siden 2001.

Dette sier kundene og kollegaene om Marianne:
Hun er profesjonell, har alltid fornøyde kunder, gir det lille ekstra, serviceinnstilt, ser opp til hennes ferdigheter som hudterapeut og hun er alltid blid og smiler hver dag. Hun er alltid full booket og kundene kommer igjen og igjen. Flink til å sette sammen hudprogram slik at kunden får optimal effekt av produkter og behandling i salong.

Marianne er helt fantastisk både som hudterapeut og person! Kundene elsker Marianne og hun har alltid fulle lister. Hun er en jeg alltid spør om hjelp hvis jeg lurer på noe, hun er alltid oppdatert i faget og har svar på alt.

Blid og serviceinnstilt dame. God kunnskap om det hun driver med. Gir alltid gode råd og veiledning.

Hun er en fantastisk hudpleier med fulle lister og mye kompetanse.

Mari Elisabeth Bruvik
Farris Bad, Larvik

Mari Elisabeth er utdannet hudterapeut fra Hudpleieakademiet 2013 / 2014. Fra 2014-2015 jobbet hun på Union Hotel i Geiranger. I 2016 begynte hun å jobbe på Farris Bad i Larvik. Hun er 1. terapeut i tillegg til å ha ansvar for opplæring av terapeuter/behandlinger. Delansvarlig for logistikk over forbruksvarer i kabinett og hun sitter i SPA ledergruppen.

Dette sier kundene og kollegaene om Mari Elisabeth:
Hun utfører mye mer enn bare en hudterapeut og har under kort tid fått lære seg samt ta ansvar for mange terapeuter, studenter og praktikanter. Er en kjempe flink og hyggelig hudterapeut som er godt likt :-)

Dyktig hudterapeut som gir kundene det beste og som også er en god motivator for elever og andre terapeuter på Farris Bad.

Mari er ung, men svært ambisiøs og leder terapeutene hos et av Nordens ledende spa. Hun har under svært kort tid fått ansvar for opplæring, kursing samt lede et team bestående av opp til 10 terapeuter, hovedsakelig hudterapeuten. Maris oppgave består også av å hente inn studenter og praktikanter fra store hudpleieakademi, teste ut og finne dyktige terapeuter som henne selv. Maris kunder kommer tilbake! Hun har tett kontakt med store leverandører og utfører sine oppgaver svært godt. Denne jenta fortjener å vinne.

Hun har utviklet seg stort over kort tid, og er en god kollega.


Maryam Sanaei
Artimis Beauty AS

Maryam har tatt sin hudpleieutdannelse i Iran, hun har også utdannet seg til Kosmetisk kirurg assistent ved Azad University i Iran. Maryam fornyet sin hudpleieutdannelsen i 2014/15, denne gangen på Hudpleieakademiet i Oslo. Etter endt utdannelse begynte hun å jobbe på Anti-age Clinic i Oslo før hun startet sin egen klinikk som heter Artimis Beauty.

Dette sier kundene og kollegaene om Maryam:
Maryam ser meg og huden min, rådfører og oppmuntrer meg. Hun vil oppriktig det beste for meg og følger med på huden min og utviklingen før og etter hver behandling. Maryam får meg til å føle meg vel! Hun har de nyeste produktene og behandlingene, lærer stadig nytt og holder seg oppdatert. Salongen hennes en veldig fin.

Nå har jeg gått til Maryam 1-2 ganger i måneden i 6 måneder og hver eneste gang har hun tatt meg i mot meg fantastisk service og koselige samtaler. Hun har hjulpet meg fra da huden min var på sitt aller verste til at jeg nå tørr å gå uten sminke i tillegg til at hun alltid har vært tilgjengelig på telefon eller Facebook dersom jeg skulle lure på noe. Kunne ikke hatt en bedre hudterapeut med meg på denne vonde reisen for bedre hud.

Blir mottatt med vennlighet og godhet. Gir fantastiske behandlinger og vet hva kunden trenger. Anbefales på det varmeste..

Jeg nominerer kjære Maryam fordi hun har et dypt og ekte engasjement for sine kunder. Det er kunden og resultat som står i fokus, ikke penger. Hun står på og gir alt for sine kunder. Maryam er positiv, elegant, innovativ, oppmerksom og forståelsesfull. Jeg har endelig funnet min hudterapeut!

Siv Anita Slåen
Lillehammer Hud og Velvære AS

Siv Anita er utdannet hudterapeut ved Den Franske Kosmetolog skolen i Oslo i 1998/99. Etter endt utdannelse jobbet hun for Face Up på Lillehammer, før hun jobbet noe for seg selv. I dag jobber hun på Lillehammer Hud & Velvære, hvor hun har vært i full sving i snart 4 år.

Dette sier kundene og kollegaene om Siv Anita:
Alltid serviceminded og blid, gir god veiledning på både produkter og behandlinger. Gir det lille ekstra

Hun er dyktig, behagelig, serviceminded. Alltid blid og hyggelig.

Siv Anita er grundig og vennlig i sin behandling. Hun forklarer og deler av sine kunnskaper om hudpleie og produkter, og gir gode råd og veiledning. Hun er imøtekommende og tilpasser seg kundens ønsker og behov. Hun skaper en behagelig stemning på en profesjonell og hyggelig måte.

Hun har lang fartstid og elsker faget.
Hun er veldig dedikert og nøyaktig i jobben sin og alltid opptatt av å gi kundene den beste behandlingen.

Tetyana Tanya Bech
Harmonie og Velvære, Mo I Rana

Tetyana har tatt sin hudterapeututdannelse ved Steinkjer videregående skole i 2008/2010. Hun er også utdannet fotterapeut, det ble hun i 2016. I 2011 var hun så heldig og hadde muligheten til å starte opp egen klinikk og hun driver i dag " Harmony & Velvære" ved Mo i Rana Camping AS.

Dette sier kundene og kollegaene om Tetyana:
Tanya Beck driver klinikken sin alene og er helt enestående når det gjelder både kundebehandling og de behandlingene hun gir. Hun er en faglig sterk og meget behagelig terapeut. Jeg håper Tanya vinner!!!

Hun er den beste hudpleieren jeg har vært hos! Alltid så snill, og ønsker alle rundt seg kun det beste <3 Ærekjær og hyggelig, fantastisk stå på vilje, og har den koseligste salongen jeg har vært på! Hun fortjener virkelig å bli årets hudterapeut! Selger produkter på en fin måte, uten å presse deg til å kjøpe noe, som enkelte andre salonger gjør! Har vært på mange salonger, ingen kan måle seg! Kort oppsummert; den beste jeg har vært hos!

Tetyana er den beste hudpleier jeg kjenner, hun er veldig dyktig og gir alltid pleie av ypperste kvalitet.

Super personlighet, seriøs og meget kunnskapsrik, godt forbilde for fremtidige terapeuter og ambassadør for faget.

Jeg nominerer Tanya fordi hun er så tvers gjennom god! Hun behandler meg som en prinsesse, og selv om jeg kun har time til ansiktsbehandling, så får jeg allikevel en enkel nakkemassasje. Jeg får en følelse av at hun virkelig bryr seg når jeg forteller om min hverdag med aknehud. Hun har hjulpet meg å få selvfølelsen tilbake, med gode ord og tips, effektiv behandling og gode hudpleieprodukter. Jeg føler meg skikkelig fresh og har ny giv etter en time hos Tanya.