Dermanor er Norges ledende leverandør til hudpleiesalonger og Spa

Dermanor har over 25 års bransjeerfaring og har i dag mer ca 30 ansatte. Dermanor er et privaied selskap med solid økonomi og omsetningen i overkant av 100 millioner kroner. Selskapet er distributør for en rekke kjente merkevarer av høyeste kvalitet, og seriene selges kun gjennom forhandlere med fagutdannet personale. Dermanor er en full-service distributør hvor det er merkevarebygging, salg og opplæring, samt distribusjon som er de viktigste deler av virksomheten. Våre distribusjonskanaler er hudpleieklinikker, SPA og parfymerier.

Dermanor er organisert i avdelinger som ivaretar våre kjerneområder: Salgsavdelingen dekker både utesalgsapparat, kundeservice, og en omfattende kurs og opplæringsavdeling hvor det årlig trenes over 1000 kunder. Markedsavdelingen ivaretar merkevarebyggingen på det norske markedet med egne produktteam.

Om konsernet

Dermagruppen er et ledende konsern innen det Nordiske hudpleie og SPA markedet, og hovedkontoret ligger på Billingstad utenfor Oslo. Konsernet ble etablert I 1987 og er i dag markedsleder og det ledende selskapet innen profesjonell hudpleie og make up. Vi distribuerer våre merkevarer til Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.

Dermagruppen er et merkevarehus og dekker i dag følgende kanaler med sin virksomhet; hudpleieklinikk, SPA, parfymeri, varehus, apotek samt 2 hudpleieskoler. Det inngår totalt 11 internasjonale merkevarer i konsernet: Matis, Elizabeth Arden PRO, Elemis, bareMinerals, Revaléskin, Molton Brown, Sensai, bliss, Avene, A-derma, Ducray.

Konsernet omsetter for ca. 340 millioner kroner og har ca. 125 ansatte. Vi har kontorer i Oslo og Stockholm (for Sverige, Danmark og Finland) og består av:

Dermanor Norge - (etablert i 1987)
Dermarome Sverige - (etablert i 1989)
Dermanor Danmark - (etablert i 2002)
Dermanor Finland - (etablert i 2008)
Dermoapo (etablert i 2002)
DermaBeauty - (etablert i 2010)

I tillegg inngår 2 ledende private hudpleieskoler i konsernet;

Hudpleieakademiet AS - Oslo (etablert i 1996)
Elisabethskolan - Stockholm (etablert i 1931)