Vår nye hudpleieserie består av 3 trinn – rens, boost og fukt. Produktene er laget av effektive ingredienser, enestående teksturer og naturlig fremstilte dufter.

STEG 1 RENS: Våre hudrenser er stappfulle av mineralrike havsalter, og kommer i ulike dufter og teksturer som du kan velge mellom basert på hva du liker best.

STEG 2 BOOST: Med Long Life urteekstrakter er dette lette serumet laget for å gjenopplive og vedlikeholde huden sunn og yngre over lengre tid.

STEG 3 FUKT: Våre kremer er proppet med Intuitive Mineral Moisture ™ teknologi for å forbedre hudens naturlige fuktighetsgivende egenskap. Kremene har en luksuriøs konsistens, er fuktighetsgivende og velges ut ifra hudtype.

 

I utviklingen av Skinsorials oppsøkte bareMinerals et sted der kvinner lever lenger enn de fleste andre steder i verden. Denne jakten tok oss til Okinawa som tilhører en av verdens fem blå soner og er kjent som «the island of long life». Vi oppdaget en urt som vokser i den mineral- og vitaminrike jorda, og som lokalbefolkningen mener er svært viktig for deres trivsel og helse: Long Life Herb. Denne motstandsdyktige urten vokser i øyas barske klima, og har en vedvarende evne til å blomstre. Denne urten er en av hemmelighetene bak bareMinerals nye stjerneprodukt SkinLongevity Vital Power Infusion.

For første gang noensinne i hudpleieverdenen, har bareMinerals patentert fordelene med Long Life Herb`s evne til å styrke huden, gi frisk glød og gjøre huden sunnere. Long Life Herb, også kjent som Chomeiso på japansk, er en unik superfood som har vist seg å ha høyere vitamin- og mineralinnhold enn spinat og grønnkål. Foruten å være full av antioksidanter, inneholder den kalsium, magnesium og kalium. Legenden sier at bare ved å spise en liten mengde Long Life Herb forlenger du levetiden din med en ekstra dag.

* Ifølge Verdens helseorganisasjon, World Health Statistikk 2014

STEG 1 RENS

STEG 2 BOOST

STEG 3 FUKT