PEPTIDE4 Night Recovery Cream-Oil

«Når vi sover regenererer huden seg selv. Søvnmangel kan oppstå på grunn av ulike forstyrrelser som forurensende stoffer (frie radikaler) og ubalanse forårsaket av koffein, alkohol og sukker. Fukttapet som skjer i epidermis (topplaget av huden) når vi sover kan gjøre at huden virker uttørket og sensitiv, selv etter en natt med 8 timers søvn. Peptide4 Night Recovery Cream-Oil har en fantastisk «cream-to-oil» formula som består av unike ekstrakter som arbeider mens du sover – den tar nattskiftet – og etterlater huden balansert og hydrert. Dette er skjønnhetssøvn på flaske.»

Noella Gabriel, Creator of ELEMIS Therapies and Co-Founder

PEPTIDE4

Dette tetrapeptidextraktet består av fire aminosyrer som hjelper huden å bli synkronisert med dens indre klokke. Huden blir hydrert gjenopplivet.

Olje fra Levkøy

Også kjent som Matthiola Bicornisolja, rik på Omega-3, som er en viktig essensiell fettsyre. Hudens elastisitet forbedres og fylles på med fukt og næring. Har en konsentrasjon av E-vitamin som er opp til ti ganger høyere enn mange andre kjente naturlige oljer som brukes i hudpleie.

Bladmynte

Denne mykgjørende, lette oljen beskytter og hjelper huden å kjennes full av næring. Huden kjennes myk, glatt og fuktig.