Selve kåringen av Årets Hudterapeut 2017 finner sted på Dermanors Jubileumsseminar på Scandic Fornebu den 16. september!

De 5 som fikk flest stemmer, er nå videre som finalister. Det er ikke mulig å stemme på disse kandidatene. Nå vil en fagjury vurdere finalistene ut fra mer spesifikke kriterier og kåre en vinner. Alle 5 finalistene vil bli invitert til vårt Jubileumsseminar, der selve kåringen vil finne sted.

Foruten “heder og ære” vil ÅretS HudTERAPEUT 2017 vinne en DAGSOPPLEVELSE på The Well og overnatting på Royal Christiania i Oslo, for 2 personer.

Vi takker alle som har engasjert seg og stemt frem disse flotte finalistene!

Finalistene i alfabetisk rekkefølge:

Anita Daland – Klinikk Matis, Kristiansand

Anita tok sin utdannelse på Sørlandet Hudpleieskole i 2013/2014. Under hele utdannelsen jobbet hun for Klinikk Matis i Kristiansand og begynte fast der etter endt utdannelse. Allerede i 2014 ble hun Daglig leder for avdelingen til Klinikk Matis på Sørlandssenteret!

Dette sier kundene og kollegaene om Anita:
Utrolig dyktig og serviceinnstilt terapeut. Aldri sett noen brenne for yrket sitt mer enn det Anita gjør! Anita er en fantastisk hudterapeut, hun setter alltid kundene først å strekker seg alltid så langt som mulig for å hjelpe både sine og andres kunder. Har en kunde vært hos Anita går hun ikke til noen andre etterpå. Hun er behagelig, profesjonell og jobber for at kunden skal få akkurat det resultatet hun/han vil ha. Hun er et fantastisk menneske og en fantastisk kollega. Jeg nominerer Anita som årets hudterapeut fordi jeg synes hun gjør en fantastisk god jobb, og hun vet virkelig hva hun driver med.   

Hun er alltid i godt humør, service innstilt og tar godt vare på kundene sine. Hun er også dyktig i hudpleiefaget og har alltid gode råd å komme med.

 

Anja Sandvik – bARe Clinic, Stavanger

Hun begynte hos oss i 2010, som resepsjonist. Anja var ferdig utdannet hudpleier fra Jåttå juni 2011, og da begynte hun med kunder. Anja er en veldig populær hudpleier, alle kundene elsker henne og hun har veldig mye faste kunder.

Dette sier kundene og kollegaene om Anja:
Ikke bare er Anja utrolig dyktig i yrket sitt, men også alltid blid å hyggelig! Alltid kjekt å komme til time hos henne, og jeg sverger kun til henne når det gjelder mine bryn, og blir alltid like fornøyd. Hun er en solstråle rett og slett! Har gått til Anja i alle år, reiser gjerne fra Oslo til Stavanger, slik at hun kan fikse bryna mine. Hun er alltid glad, pratsom og omtenksom. Hun er det beste hudpleieren jeg har gått til og går kun til Anja. Fordi hu er effektive, raske og alltid blide og smilendes når jeg har behandling! Jeg sko bare prøve en time hos henne en gang men hun gjorde at tilliten min blei så stor at jeg har ikke lyst å byte henne mot noen andre! Hun fortjener denne premie for den menneskeligheten hu har som hudterapeut og som person! Heia Anja! Tar utrolig godt vare på kundene sine på en helt naturlig måte.  Profesjonell og flink i behandlinger og en veldig god kollega som jobbet hardt og bidrar masse i salongen.

 

Jannicke Jansen – Look at Me Akersgata, Oslo

Jannicke ble uteksaminert fra hudpleielinjen på Bjørgvin vgs i 2011. Hun jobbet på Åsane parfymeri og hudpleie mens hun studerte og et halvt år etterpå. Deretter jobbet hun hos Astara hudpleie i Arna, Bergen fra 2011-2015. Hun har jobbet hos Look at me Akersgata siden sommeren 2015.

Dette sier kundene og kollegaene om Jannicke:
Jannicke kom til Oslo for knappe to år siden, og har på kort tid opparbeidet seg en solid kundemasse gjennom genuin lidenskap for faget. Hun har tatt Elemis til sitt hjerte, og har bidratt positivt til økende interesse internt og eksternt for merkevaren. Jannicke er et JA menneske som frem snakker faget, kollegaer, arbeidsplass og merkevarer, hun fortjener absolutt en plass blant de nominerte.

Beste av de beste. Så avslappende og få behandling hos henne. Alltid blid og hyggelig 🙂 Hun er en fantastisk hudterapeut. Er flink i jobben sin og har mye kunnskap. Hun er hyggelig, blid og imøtekommende. Anbefaler henne til alle. Jeg nominerer Jannicke fordi hun alltid kommer med gode råd til produkter som jeg trenger. Personlig har jeg null peiling på hudpleie og da er det flott med råd fra noen som kan hjelpe meg og ikke bare er ute etter å selge produkter.

 

Katrine Myhre – Juvelen SPA og Frisør, Harstad

I 2003 ble hun ferdig utdannet på Vefsn videregående skole på Hudpleielinjen. Rett etter endt studie begynte hun å jobbe på det som den kan het Harstad Hud og Kroppspleie, som senere fikk navnet Juvelen. I 2011 ble hun medeier og nestleder i klinikken. Hun er fortsatt aktiv terapeut, samtidig som hun har personalansvar

 Dette sier kundene og kollegaene om Katrine:
Jeg nominerer Katrine Myhre på grunn av at ho er en fantastisk hudterapeut, fantastisk kollega. Ei dama som virkelig brenn for jobben sin og for at hun har alltid kundene i fokus og bryr seg om at arbeidsmiljøet er topp! Katrine er en dyktig hudterapeut som er godt likt av kunder og kollegaer. Hun har alltid fulle lister, er engasjert i driften og tar ansvar for å fronte salongen i sosiale media. Jeg ønsker å nominere min kollega Katrine. Hun er en svært effektiv hudpleier som brenner for yrket sitt. Hun er dyktig og står på som dagen er lang. Dette er en tittel som hadde passet henne godt! Katrine er en dyktig hudterapeut som er godt likt av kunder og kollegaer. Hun har alltid fulle lister, er engasjert i driften og tar ansvar for å fronte salongen i sosiale media.

 

Maria Charlotte Andersen – Perlen Spa, Svolvær

Maria utdannet seg først til make-up artist i 2011 I Stavanger, så ble det Cidesco London School of Beauty Makup 2012-13. Hun har jobbet to år på Lofoten Medi Spa og to år hos Parfymelle Kvadrat. I 2016 startet hun egen salong, Perlen Spa i Svolvær.

Dette sier kundene og kollegaene om Maria Charlotte:
Maria Charlotte har Cidesco utdannelse fra London school of beauty and makeup.  Hun har nettopp startet sin egen spa salong.  Maria har et bredt og flott tilbud til sine kunder.  Maria har et vinnende og behagelig vesen.  Maria er flink i sitt fag og yter alltid optimalt for sine kunder. Maria er etablert med salongen sin i vakre Lofoten.  Jeg mener hun absolutt fortjener å bli årets hudterapeut. Maria har en veldig fin utdanning fra London. Hun er nettopp startet opp Perlen Spa på egenhånd så derfor syns jeg at hun fortjener ros å ære for det Jeg nominerer Maria fordi hun alltid møter oss med et smil. Hun strekker seg lengre en langt for å gi den ultimate spa opplevelsen til våre kunder. Hun er den mest profesjonelle og flinke hudterapeut jeg vet om.