Dare to make a statement!

Bold is beautiful. Confident. Alluring. Bold is playful. Bold invites. It fills the room. And bold comes in the best of the best pinks, reds and berries—endless ways to express yourself—for every mood, every occasion and every skin tone. Amazing what a little lipcolor can do.

MATTE LIQUID LIPCOLOR

«Show-stopping» nyanser i en silkemyk formel som glir mykt over leppene og tørker til en matt finish. Primeregenskaper sørger for lang holdbarhet og leppefargen er myk og fuktgivende. 10 spreke fargenyanser – noe for enhver smak!

Veiledende pris kr. 299,-

LUXE-SHINE LIPSTICK

Fyldig, matt farge med glans. Vektløs formel med lang holdbarhet, beriket med fuktighetsgivende botaniske ekstrakter for en glatt og myk applikasjon. Du får 10 lekre farger å velge mellom.

Veiledende pris kr 329,-

UNDER OVER™ LIP LINER

Lip liner med myk og silkeaktig tekstur for enkel applikasjon og eksepsjonell komfort. Kan brukes før andre leppeprodukter som en primer for å forlenge holdbarheten og forhindre at produktet sklir ut. Lip lineren kan også brukes etter annen leppepåføring for å definere form og kontur på din «statement lip». 5 faregesprakende nyanser livner opp høsten.

Veiledende pris kr. 249,-