Improves the appearance of skin texture over time

Dette er din nye BFF. BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er vår nye flytende foundation. Den presterer overlegent både når det kommer til utseende og hudpleie, slik at du kan være ditt beste «jeg» gjennom alle døgnets 24 timer! Vår nye Mineral Lock™ formel sørger for en perfekt dekkevne i hele 24 timer, samtidig som teknologien ikke tilstopper porene. Papayaenzymer hjelper til med å eksfoliere og forbedrer hudstrukturen, mens bambusekstrakt gir deg en perfekt jevn, «Instagram-effekt» for en perfekt finish.

– Beskytter huden
– 24 timers holdbarhet
– Full dekkevne
– Lar huden puste
– 30 nyanser

Veiledende pris kr 479,-

 

Luxe Performance Brush

Ny børste som med sine syntetiske hår er spesielt designet for å gi deg en perfekt og jevn dekk.
Veiledende pris kr 399,-