PHOTOGRAPHY FLUID, OPACITY 12%

Dette er en ny tilnærming til en base for huden som gir en jevn glød både «live», og mest av alt gjennom kameralinsen. Den umiddelbare behandlingen har en serum-konsistens og inneholder et bredt spekter av lysreflekterende prismer som jevner ut og korrigerer hudtonen, samt overfladiske «photo-finishing»-teknologier som gir en strålende glød på sekunder.

PHOTOGRAPHY FLUID, OPACITY 8%

Denne serum-baserte overflatebehandlingen komplimenterer effekten til NIODs Photography Fluid, Opacity 12% ved å balansere lysabsorberende effekter ( i motsetning til lysreflekterende fokus i PF 12%) med selektiv refleksjon av mørkere pigmenter. I likhet med PH 12% støttes denne effekten av perfeksjonerende prismer og overfladiske «photo-finishing»-teknologier som gir glød både «live» og spesielt gjennom kameralinsen.

Veil. Pris kr 280,- 30 ml

Bruk
Bruk den i stedet for flytende foundation for en naturlig glød med en transparent bronsetone. Produktet kan også brukes under, over eller blandet med flytende foundation hvis man ønsker dekkevne. Kan også brukes sammen med PF, Opacity 12% for en transparent, konturerende effekt.

SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED

NIOD ble skapt med en visjon om å være helt på kanten av vitenskapen
uten å ta hensyn til andre merker, trender eller kritikk.