RE: PIGMENT (RP)

Dette er en svært mettet, ultralett og mykgjørende formulering som benytter moderne bioteknologi og peptidteknologi for å bekjempe tegn til en av de mest komplekse dermale tilstandene å behandle: hyperpigmentering. Formuleringen motvirker synlig både ujevn pigmentering som mørke flekker, og generelle pigmenteringsutfordringer via flere kanaler. Denne multi-kanaltilnærmingen optimaliserer synergien mellom teknologiene, i motsetning til nettverksteknologier som behandler synlig pigmentering gjennom de samme mekanismene.

Veil. Pris kr 395,- 15 ml / Veil. Pris kr 695,- 30 ml

Bruk
Rist lett. Påfør serumet i ansiktet morgen og kveld. Ved bruk som en del av en NIOD hudpleierutine, påfør etter CAIS men før MMHC. Unngå ubeskyttet UV-eksponering når du bruker dette produktet.

SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED

NIOD ble skapt med en visjon om å være helt på kanten av vitenskapen
uten å ta hensyn til andre merker, trender eller kritikk