SURVIVAL (S30, S20, S10)

NIOD Survival er en serie med fire nettverksbeskyttende systemer, med teknologier som hjelper huden å beskytte seg mot miljømessige og livsstilsrelaterte påvirkninger. Til tross for de lette konsistensene, har disse formuleringene et stort utvalg med avanserte teknologier som bekjemper effektene av oksygenradikaler som superoksidradikaler, nitrogenradikaler, karbonylradikaler, glykolisering og avanserte glykasjons-sluttprodukter (AGE), forurensing, stress, infrarødt lys og blått lys.

I tillegg til disse beskyttelsessystemene, gir Survival 30, Survival 20 og Survival 10 henholdsvis mineralbasert UVB- og UVA-beskyttelse SPF 30 (PA+++), SPF 20 (PA+++) og SPF 10 (PA++). Survival 0 gir ikke UV-beskyttelse, og er ment for bruk på kvelden/natten. Survival 0 kan også brukes på dagtid sammen med andre solbeskyttelsesprodukter som ikke tilbyr miljørelatert beskyttelse (Survival 30, Survival 20 og Survival 10 gir omfattende nettverksbeskyttelse og det er ikke nødvendig å bruke Survival 0 i tillegg på dagtid).

Survival er ikke fargede formuleringer. Den svake fargen kommer fra de aktive teknologiene som lutein, fraksjonert melanin og Pycnogenol®. Denne fargen må ikke forveksles med andre pigmenterte produkter som bruker makeup-pigmenter for å redusere den hvite fargen i de mineralbaserte UV-filtrene.

Veil. Pris kr 295,- (S10) / Veil. Pris kr 315,- (S20) / Veil. Pris kr 325,- (S30)

Bruk
Rist godt før bruk. Påfør rikelig i ansiktet før UV-eksponering. Ved vedvarende UV-eksponering, påfør på nytt etter to timer for å opprettholde beskyttelsen etter bading, håndkletørring eller svetting. Dette produktet gir lav UV-beskyttelse og er beregnet for mørkere hudtoner (V og VI på Fitzpatrick hudtoneskala) og ved lav UV-indeks (under 2). Hvis din hudtone er lysere, eller ved høyere UV-indeks, anbefaler vi en formulering med minimum SPF 20. Unngå kontakt med lyse stoffer, da karotenoidene i produktet kan forårsake flekker.

SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED

NIOD ble skapt med en visjon om å være helt på kanten av vitenskapen
uten å ta hensyn til andre merker, trender eller kritikk.