SURVIVAL (S0)

NIOD Survival er en serie med fire nettverksbeskyttende systemer, med teknologier som hjelper huden å beskytte seg mot miljømessige og livsstilsrelaterte påvirkninger. Til tross for de lette konsistensene, har disse formuleringene et stort utvalg med avanserte teknologier som bekjemper effektene av oksygenradikaler som superoksidradikaler, nitrogenradikaler, karbonylradikaler, glykolisering og avanserte glykasjons-sluttprodukter (AGE), forurensing, stress, infrarødt lys og blått lys.

I tillegg til disse beskyttelsessystemene, gir Survival 30, Survival 20 og Survival 10 henholdsvis mineralbasert UVB- og UVA-beskyttelse SPF 30 (PA+++), SPF 20 (PA+++) og SPF 10 (PA++). Survival 0 gir ikke UV-beskyttelse, og er ment for bruk på kvelden/natten. Survival 0 kan også brukes på dagtid sammen med andre solbeskyttelsesprodukter som ikke tilbyr miljørelatert beskyttelse (Survival 30, Survival 20 og Survival 10 gir omfattende nettverksbeskyttelse og det er ikke nødvendig å bruke Survival 0 i tillegg på dagtid).

Veil. Pris kr 265,- 30 ml

Bruk
Påfør rikelig i ansiktet for å beskytte mot miljømessige faktorer ved fravær av UV-stråling (på kvelden). Utviklet for alle hudtyper. Dette produktet gir ikke beskyttelse mot UVA, eller UVB-stråling, og beskytter ikke mot solbrenthet. NB: Å tilbringe tid i sola øker sjansen for hudkreft og tidlig hudaldring. Unngå kontakt med lyse stoffer, da karotenoidene i produktet kan forårsake flekker.

SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED

NIOD ble skapt med en visjon om å være helt på kanten av vitenskapen
uten å ta hensyn til andre merker, trender eller kritikk.