Vår nye AGELESS GENIUS™ serie inneholder det edleste av alle mineraler

Med en kraftig kombinasjon av gull og peptider arbeider bareMinerals nye serie Ageless Genius effektivt med å minimere fine linjer og rynker. Seriens ingredienser forbedrer også hudens fasthet, spenst og elastisitet samtidig som de mykgjør og gir en fin glød. Serien passer til de i alderen 40+.

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM

Rik øyekrem beriket med et kraftig kompleks av mineralet gull og aldersbekjempende peptider som hjelper til med å styrke hudens kollagen og minske synligheten av linjer og rynker rundt det ømfintlige øyeområdet. Gir et mer ungdommelig utseende på kun 4 uker.*

Veil. pris kr 599,-

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING SERUM

Et luksuriøst lotionserum med gullmineral og innkapslet A-vitamin som sammen bekjemper og minsker synligheten av alderstegn på så lite som 4 uker*. Mineralet gull hjelper til med å styrke hudens kollagen og minske synligheten av linjer og rynker. A-vitamin hjelper til med fornyelsesprosessen av aldrende celler for en fastere hud med mer spenst.

Veil. pris kr 799,-

AGELESS GENIUS FIRMING & WRINKLE SMOOTHING NECK CREAM

Rik fuktgivende krem beriket med mineralet gull for målrettet behandling av aldringstegn på hals og décolletage. Kremen forbedrer hudens utseende på bare to uker*. Kremen inneholder et kraftig kompleks av gullmineral og aldersbekjempende peptider som styrker hudens kollagen og minsker synligheten av linjer og rynker.

Veil. pris kr 539,-