Målrettede primers

To mineralberikede PRIMERS som er skreddersydd for ulike hudtypers unike behov. Balanserer talg og fukter huden, noe som gir en jevnere foundationpåføring og forbedret holdbarhet.

GOOD HYDRATIONS™ Silky Face Primer

Se for deg alt du elsker ved din fuktighetsgivende ansiktskrem. Tenk deg så at denne kunne trylle bort store porer og fine linjer og i tillegg sørge for at sminken sitter på plass. Det er faktisk dét denne unike primeren gjør via fuktighetsgivende Natrium Hyaluronate, Glycerin og mykgjørende Kokosalkaner samt glødgivende Mica og Silica.

Veil. pris kr 399,-
30 ml

COMBO CONTROL™ Milky Face Primer

Denne primeren er en real superhelt som først har konsistensen til et melkeaktig serum som så forvandles til et oljeabsorberende pudder. Den er perfekt for en kombinasjonshud og har to hovedformål; å balansere huden og opprettholde fuktbalansen.
COMBO CONTROL™ Primer inneholder Silica og Afrikansk trebarkekstrakt som minsker synligheten av store porer, virker talgabsorberende og jevner ut huden. Primeren gir en naturlig finish og en jevn base til din foundation, noe som gjør at sminken ikke «smelter bort» i løpet av dagen. It’s a primer with Wonder Woman-like powers indeed!

Veil. pris kr 399,-
30 ml