Face the future med Pro-Collagen Overnight Matrix

Neste generasjon av Pro-Collage anti-age hudpleie med Smart Technology er her. Pro-Collagen Overnight Matrix er en klinisk testet** nattbehandling som benytter seg av en ny banbrytende «Drone Peptide Technology» for å motvirke stressrelaterte hudproblemer. Tilsammen med Padina Pavonica, mikroalger og Wild Indigo Oligosakkarider, bidrar denne revolusjonerende  formulaen til å etterbehandle balansen av en stresset hud.  Våkn opp med et synlig fastere, jevnere og mer ungdommelig utseende.

Veil. pris kr 1599 / 50 ml

LES MER HER…

**“STRESS-INDUCED CHANGES IN SKIN BARRIER FUNCTION IN HEALTHY WOMEN.” ALTEMUS M, RAO B, DHABHAR FS, DING W, GRANSTEIN RD, 2001. *“PSYCHOLOGICAL STRESS HAS THE POTENTIAL TO CAUSE A DECLINE IN THE EPIDERMAL PERMEABILITY BARRIER FUNCTION OF THE HORNY LAYER.” FUKUDA S, BABA S, AKASAKA T., 2015. **INDEPENDENT CLINICAL TRIALS. †INDEPENDENT USER TRIALS.