SHAPE UP YOUR SKIN

Targeted Toning Body Moisturiser er som en treningsøkt for huden din, den er klinisk bevist å redusere forekomsten av cellulitt. I kombinasjon med daglig massasje, vil en kraftig trio av Planktonekstrakt, Jania Rubens og Nigari Salt jobbe i synergi med kroppens naturlig renseprosess. Den unike transformative konsistensen omdannes fra en rik krem til en delikat olje når den masseres inn i huden – en slikemyk opplevelse. Kombinasjonen av massasje og produktets egenskaper gir merkbare resultater. Huden blir glatt, smidig og ser synlig fastere ut. Synlige tegn på appelsinhud blir redusert.

Veil.pris kr. 779 / 200 ml

4 STEG FOR ET SYNLIG RESULTAT

Steg 1: Massasje
Påfør Targeted Toning Body Moisturiser med hender og fingre. Masser inn med store sirkelbevegelser.

Steg 2: Nyping
Stimuler mikrosirkulasjonen ved å klemme/nype huden mellom fingrene og tommelen på tvers av problemområdet.

Steg 3: Kopping
Stimmuler drenasje ved å klappe med lukkede hender/kopping over problemområdet.

Steg 4: Knokemassasje
Knyt hånden din og bruk knokene til å dunke over det aktuelle hudområdet.