For den mest sensitive og reaktive huden

SensiMelting Mask
En ansiktsmaske for sensitiv og irritert hud som har umiddelbare og intensive beroligende effekter. Meget helende og fuktighetsgivende samtidig som den bygger opp hudens naturlige balanse og beskyttelse. Virker remineraliserende, motvirker frie radikaler og gjenoppretter hudens komfort og smidighet. Anbefales gjerne etter irritasjon ved for eksempel soling, i kulde eller ved allergiske hudreaksjoner.

SensiMilk Toner
Et 2-i-1 produkt: renseemulsjon og lotion som er spesielt utviklet for en sensitiv hud, men kan også brukes av andre hudtyper. Fjerner effektivt, men skånsomt urenheter og smuss. Har en beroligende effekt på hudirritasjoner og rødhet, og gir en følelse av komfort og velvære. Motvirker frie radikaler og tilfører fuktighet.

SensiBiotic Cream
En silkemyk krem som smelter inn i huden og reparerer. Denne kremen behandler den sensitive huden ved å rebalansere hudenes sunne bakterieflora og beskytter huden mot ytre påkjenninger. Gjør huden mer komfortabel og behagelig.

LES MER HER…