NYHETER

Peptide4 Eye Cream er en oppkvikkende og forfriskende «around-the-clock» øyekrem som oppretholder et uthvilt og vakkert øyeparti gjennom hele døgnet. Blomsterfrø oljer fra Star Arvensis ™ og Night Scented Stock er kultivert utelukkende for ELEMIS, og fyller opp huden med fuktighet og bidrar til å forbedre hudens elastisitet. Hårsveve- og Tusenfryd-ekstrakter er målrettet mot å dempe mørke skygger under øynene. Øyenpartiet får et lysere og yngre uttrykk gjennom hele døgnet.

Les mer om produktet her

Peptide4 1000 Flower Mask er en dyptrensende ansiktsmaske for trett og sliten hud. Masken gir en skånsom eksfoliering og gjennoppretter fuktighet og glød. Huden ser sunn ut og føles myk og frisk. Benyttes en gang i uken på ren hud. La den virke i 15 minutter og fjern så med lunket vann og en mørk klut.

Les mer om produktet her