Skreddersydde ansiktsmasker

Claymates Mask Duo gir deg to forskjellige masker i en og samme krukke. Disse multi-tasker maskene er en genistrek som gir deg to målrettete formler i én krukke så du enkelt kan tilpasse din rutine etter dine hudbehov. Laget med mineralrik leire og fruktekstrakter som hjelper til med å synlig lysne, stramme opp, rense og fuktgjøre dun hud.

ClayMates Be Pure & Be Dewy

Be Pure Mask – dette er den hvite masken som forsiktig varmer opp huden for å rengjøre i dybden. Dette gjør den ved hjelp av fersken og hvit grapefrukt som drar ut urenheter og motvirker tilstoppede porer, samt minsker overflødig olje.

Be Dewy Mask – dette er den rosa masken som roer ned huden samtidig som den mykgjør, minsker rødhet og stress, samt resetter hudens fuktnivåer med acaibær og olje fra solbærfrø.

ClayMates Be Bright & Be Firm

Be Bright Mask – dette er den lilla masken som mildt eksfolierer med granatepleekstrakt og papayaenzym som gir en jevnere og mer strålende hud.

Be Firm Mask – dette er den grønne masken som gir en forfriskende følelse da den strammer opp huden. Ekstrakt fra grønnkål og vannmelon fremmer hudens kollagen for å øke fasthet og spenst, samt gi en jevnere hudstruktur.

CLAYMATES MASK DUO’S