PROTECTION

MINERALS SKINCARE fx351 – 355 Broad Spectrum SPF25

HVA? 100% helt naturlig beskyttelse til huden i pulverform. Klinisk bevist og dokumentert beskyttelse, hudforbedring og perfeksjon.
NÅR? Daglig etter alle krembaserte produkter som en avsluttende pulverbasert foundation. Repeter påføring under aktiv soling.
HVORDAN? En liten mengde drysses i lokket og knuses og fordeles i lokket med tilhørende kost for riktig dekk og beskyttelse. Dette kan gjøres flere ganger om man ønsker mer dekk.
HVEM? Alle! Alle hudtyper, menn, kvinner og barn.Fysisk filter for de som reagerer på kjemisk filter. Mineralene er 100% naturlig, uten konservering eller vann. Så de som ønsker helt naturlig hudpleie er dette løsningen.
NØKKELINGREDIENSER: 0,5% botanical Complex: Acai, druefrø, kakao, gurkemeie og grønn te. (inneholder 30 ulike antioksidanter). Sinkoksid- fysisk filter
FORDELER: Klinisk bevist å bedre urenheter, redusere fine linjer og rynker, bedre og motvirke hyperpigmentering og dempe rød hud og betennelser hos de med f.eks. Rosacea og akne. Dette er hudpleie, ikke makeup.

Veil. pris kr 459 / 5,0 – 6,5 g
Finnes i 5 nyanser

PROTECTION

MINERALS SKINCARE fx350 Uber Finishing

HVA? 100% naturlig Finishing Powder. Kontrollerer blank hud og minimerer porer.
NÅR? Avslutt med Uber Finishing for at mineralene skal sitte hele dagen og få den perfekte finishen.
HVORDAN? Ta en liten mengde mineraler i lokket og arbeid forsiktig inn dissa med tilhørende børste. Påfør deretter lett rundt ansiktet med sirkulære bevegelser.
HVEM? Passer alle hudtyper. Perfekt for deg som har lett for å bli blank eller for deg som foretrekker en matt finish. Fungerer også som primer for at din mineralfoundation skal sitte på plass hele dagen.

Veil. pris kr 459 / 12.0 g

PRIORI ADAPTIVE CORE FORMULAS

PRIORI ADAPTIVE SUPERCEUTICAL FORMULAS