PRIORI er adaptiv hudpleie

Priori’s adaptive hudpleie er utformet for å «forstå» hudens komplekse kommunikasjonssystem – det som gjør at du er du. Alle Priori’s produkter er utviklet for å kunne løse og kode hudens spesifikke behov for fuktighet, beskyttelse og gjenoppbygging. Ettersom Priori anvender avanserte nyheter i bioteknologi, kan deres produkter levere resultater som spesifikke hudtyper trenger – det er adaptiv hudpleie.

Avanserte bioteknologiske ingredienser

LCA Complex

Hva ER DET?
pH balanserad melkesyre – AHA + Vit A, C, E & Provit A
HVA GJØR DET?
Eksfolierer, fukter og normaliserer alle hudtyper. Øker nivået av hyaluronsyre i huden, forbedrer tekstur og volum.
FOR HVEM
Voksen hud

PRIORI ADAPTIVE CORE FORMULAS

Avanserte bioteknologiske ingredienser

Q+SOD

HVA ER DET?
Høykonsentrert SOD (Superoksid Dismutase) + Q10
HVA GJØR DET?
Den ultimate antioksidantbeskyttelse for de moderne daglige behov. Når de absorberes i huden hermer de etter effekten de naturlig har og opprettholder viktige funksjoner slik at huden holder seg friskere. Virker på mitokondrienivå.
FOR HVEM?
Alle hudtyper, fuktfattig, uren hud

DNA Enzyme Complex

HVA ER DET?
3 DNA reparerende enzymer fra naturlige kilder, som hermer etter de vi naturlig har i huden. Kilder: blå/grønn alge, mikrobe og sennepsfrøekstrakt.
HVA GJØR DET?
Klipper ut skader langsetter DNA trådene slik at DNA kan reparere seg selv. På denne måten opprettholdes viktige funksjoner som dannelse av nye proteiner i huden. Enzymene virker som små forsikringer for huden.

PRIORI ADAPTIVE SUPERCEUTICALS FORMULAS