PRIORI Skincare – TTC: Triple Turmeric Complex

Det første naturlige rene, adaptive hudpleiemerket!
Priori har som mål og alltid bruke ingredienser av høyeste kvalitet som gir best mulig resultat for alle som bruker våre produkter. Vår erfaring med bioteknologi har gjort det mulig å pushe naturens grenser og produsere en “ren” serie hudpleieprodukter med en formula som er 99% naturlig. Med andre ord, Teknologi møter Naturen. Alle Prioris TTC-produkter består av et eksklusivt, høyeffektivt og naturlig kompleks av 3 sorter fargeløs gurkemeie, grønn te, druekjerner og lakris som gir en kraftfull multifunksjonell adaptiv effekt; tilfører antioksidanter, virker lysnende og antiinflammatorisk.

TTC f x310 Naturally Enriched Cleanser

HVA? Mild, naturlig rens med gelékonsistens. Renser i dybden uten å tørke ut huden og forbereder den til videre behandling. Revitaliserer huden og gjør den silkemyk.
NÅR? Morgen (1 gang) og kveld (2 ganger).
HVORDAN? Ta 1-2 pump i hånden og bland med litt vann og skum lett opp, påføres ansikt/hals/brystparti. Massér inn og fjern med en varm klut og vann.
HVEM? Alle hudtyper og hudtilstander. Hvis du foretrekker såpe- og vann-følelsen så passer denne perfekt da den gir en oppfriskende effekt. Passer alle hudtilstander, fra tørr, fuktfattig, sensitiv til kombinert hud, akne og fet hud. Har meget fuktighetsgivende egenskaper som er viktig for alle hudtyper.
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Sodium Lauroyl Glutamate & Soap-Wort Root Extract, Honning og Aloe Vera, Epleekstrakt, Vegetabilisk Glycerin

VEIL PRIS: kr 539 / 180 ml & pH 5,3

TTC f x320 Illumination Treatment
99.33% All-Natural

HVA? Korrigerende og behandlende serum mot ujevn pigmentering, solskadet hud, aldersflekker og ujevnheter. Gir en umiddelbar utjevnende finish og glød.
NÅR? Brukes om morgen og/eller kvelden som et korrigerende produkt.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og massér inn på ansikt, hals og brystparti. Brukes som et behandlende produkt. Du kan påføre fuktighets-givende produkt eller solbeskyttelse direkte over avhenging av din hudpleie-rutine. Påfør over DNA Recovery Serum eller Gel Perfector (disse skal alltid ligge underst).
HVEM? For hud med ujevn pigmentering, alders- eller solflekker. Perfekt å bruke på arr, missfarging på huden fra akne eller irritasjoner. Virker hudtonejevnende og lysnende, er perfekt å bruke under Mineralene for en fin glød ettersom den inneholder mica som gir en umiddelbar lysreflekterende effekt. Et fuktgivende behandlende produkt som gir glød – et “må ha” produkt.
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Arganolje, Lakrisrot- ekstrakt, Mica

VEIL PRIS: kr 639 /30 ml & pH 4.3

TTC f x340 Skin Restore Crème
99.33% All-Natural

HVA? En beroligende og fuktighetsgivende 24-timers krem med lett tekstur. Tilpasser seg alle hudtyper og hudtilstander.
NÅR? En 24-timers krem som kan brukes både morgen og kveld.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og massér inn på ansikt, hals og brystparti. Brukes over hvilken som helst annet behandlende produkt eller serum som du har i din hudpleierutine.
HVEM? For deg som vil ha en helt naturlig 24-timers krem som beskytter, hydrer og mykgjør en fuktfattig hud uten å kjennes tung eller fet. Denne kremen er rik på antioksidanter, passer alle hudtyper, beskytter mot miljøskader, behandler fine linjer og har antiinflammatoriske egenskaper som også passer en sensitiv hud.
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, granateple, solsikkeolje, Vitamin A, C,E & Pro-Vit A, Aloe Vera

VEIL PRIS kr 649 / 50ml & pH 4.3

TTC f x341 Luxuriant Crème
99.34% All-Natural

HVA? En rik silkemyk, pleiende, 24-timers behandlende krem som gjenoppbygger huden i dybden uten å føles tykk, fet eller tung. Luksuriøs nærende krem, rik på vitamin E og Omega 6.
NÅR? En 24-timers krem som kan brukes både morgen og/eller kveld.
HVORDAN? Påfør 1-2 pump i hånden og massér inn på ansikt, hals og brystparti. Brukes over behandlende produkt eller serum som du har i din hudpleierutine.
HVEM? Denne fuktighetsgivende kremen pleier huden ved hjelp av arganolje og solsikkeolje, begge rike på vitamin E og olivenblad som reparerer og gir en fantastisk deilig følelse på huden. Den nærende, pleiende formelen passer for en tørr, uttørket og stram hud. Luxurant Creme er ekstremt rik på potente antioksidanter, som bekjemper de negative effektene fra frie radikaler. Kommer til å være det viktigste produktet for mange hudtyper, ettersom den tilpasser seg miljøet man befinner seg i. Den tilpasser seg dine behov for å gi deg den beste beskyttelsen.
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Araganolje, Solsikkeolje

VEIL PRIS kr 649,- / 50 ml & pH 4.8

TTC f x330 Tightening Eye Serum
99.29% All-Natural

HVA? Et lett gelébasert serum utformet for å redusere poser/hevelser og mørke ringer under og rundt huden på det sarte øyepartiet. Virker umiddelbart oppstrammende, fuktighetsgivende og kjølende. En rik antioksidantblanding, inkludert Superoxid Dismutase.
NÅR? Morgen og/eller kveld.
HVORDAN? Ta 1 pump på ringfingren, og bland det mellom fingrene, dette er nok til begge øynene. Påfør produktet etter konturbeinet, ikke over øyelokkene. Press forsiktig med “piano fingre” for å øke sirkulasjonen og absorbsjonen. Skal ikke masserés inn da vi ønsker en oppstrammende effekt.
HVEM? For alle hudtyper, men spesielt fin for de med hevelser, tunge øyelokk, uelastisk hud og mørke ringer. Meget oppstrammende
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, Ris og soyabønne- protein, Pullulan, eggehviteprotein, Gotu Kola Ekstrakt, Superoxide Dismutase.

VEIL PRIS: kr 599  / 15 ml & pH 4.3

TTC f x360 Natural Enzyme Peel & Masque 
99.34% All-Natural

HVA? Enzymbasert, helt naturlig og aktivt behandlende peeling og maske i ett, 2 i 1.
NÅR? En gang i uken som behandling.
HVORDAN? På nyrenset hud. Påfør et generøst lag av masken på ansikt, hals og brystparti. La virke 2-5 minuter (2 min ved sensitiv og reaktiv hud.) Fjernes med vann.
HVEM? Passer alle hudtyper. Denne enzymbaserte, helt naturlige peelingen er det beste eksemplet på en adaptiv behandling. HVA gjør en enzympeeling? Den er dobbeltvirkende og peeler bort døde hudceller, komedoner, hudormer og kviser samtidig som den hjelper til med å gjenopprette, nære og hydrere. En unik kombinasjon som hjelper til med å oppnå en sunn og frisk hud. “Beautyflash behandling.”
Nøkkelingredienser TTC – TRIPLE TURMERIC COMPLEX, fermentert papayenzymer og gresskarenzymer, Svartpilekstrakt.

VEIL PRIS: kr 599 / 120 ml & pH 4.3