ELEMIS Peptide 24/7-serien er inspirert av kroppens mirakuløse indre klokke. Huden følger sirkadiske rytmer og skaper bølger av aktivitet som gir signaler til cellene om å utføre viktige prosesser i bestemte tidsperioder. Timing av disse prosessene er viktig for hudens balanse og helse.Forstyrret søvn, miljøforurensning og hektisk livsstil kan føre til at huden kommer ut av synk og blir ubalansert, det resulterer i en sliten, grå og dehydrert hud. PEPTIDE 24/7 er ditt forsvar mot en hektisk livsstil. Ved å kombinere Peptide4-teknologien med ELEMIS sine eksklusive planteoljer og ekstrakter, får vi en formel som slår tilbake og rebalanserer huden. Bidrar til å gjenopprette, gi fuktighet og fornye huden – for et uthvilt og friskt utseende.

PEPTIDE4 Adaptive Day Cream

En nydelig fuktighetskrem som tilpasser seg hudens behov gjennom dagen. Gir en jevn og glatt hudoverflate for et plettfritt resultat med eller uten makeup.

• Peptide4 arbeider i synergi med hudens naturlige prosesser for en frisk og balansert hud.
• Honesty frøolje, rik på nærende fettsyrer, støtter hudens naturlige fuktighetsbarriere for en jevn og smidig hud.
• Mikrosfærer fra mineraler bidrar til å jevne ut uregelmessigheter og absorbere overflødig talg uten at huden blir tørr.
• Sveitsiske planteekstrakter som Butterfly Bush, Timian og Mallow, bidrar med ny fuktighet og opprettholder hudens naturlige beskyttelse mot miljøforurensing.

Veil. pris kr 849
50 ml

PEPTIDE4  Plumping Pillow Facial

En fuktighetsgivende sovemaske som skaper et bio-mimetisk slør som er med å forhindre dehydrering over natten. Gir en strålende hud som er plumpet med fuktighet.
• Peptide4 arbeider i synergi med hudens naturlige prosesser for å gjenopplive og etterfylle huden for et uthvilt utseende.
• ELEMIS ‘eksklusive Star Arvensis ™ Oil og viltvoksende Indian Night Jasmine arbeider over natten for å forhindre fuktighetstap og tilfører næring.
• Rødalger danner et kjølende slør på hudens overflate, og gir intensivt med fuktighet for et jevnere og glattere hud.

Veil. pris kr 879 
50 ml

Star Arvensis™ Seed Oil
Eksklusivt for ELEMIS

Denne kaldpressede botaniske oljen er en av de rikeste plantebaserte kildene til Omega 3 fettsyre. Den er utmerket for tørr hud og
bidrar til å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere, slik at huden føles fylt med næring.

Honesty Seed Oil
Først på markedet

Denne dyrebare oljen er hentet fra Storbritannia. Det er en kaldpresset olje fra frø av Honesty (Månefiol), en vakker blomstrende plante.
Det tar 3,5 kg frø for å produsere bare 1 kg olje. Naturlig rik på fettsyrer som bidrar til å gjøre huden glatt og myk.

Night Scented Stock Seed Oil
Eksklusivt for ELEMIS

Denne antioksidantrike oljen er kaldpresset fra frøene til Night Scented Stock blomsten som vokser i East Anglia,
Storbritannia. Den inneholder opptil 10 ganger mer vitamin E enn de fleste kommersielle oljer som brukes i hudpleie.