Full of Clean glow – Free of Unnatural Finishes

Få en lekker glød på 1, 2, 3! Tilpass fargeintensitet og glød i tre enkle trinn ved hjelp av NEW Clean Glow Collection fra bareMinerals. Bronzer, highlighter og setting spray med rene formler gir en varig og frisk glød.

Nikki DeRoest, bareMinerals internasjonale makeupartist bruker Clean Glow collection for å skape sin signaturglød. ”Together, these products blur the look of pores and give the most beautiful luminosity to the skin,” sier Nikki. ”I love how fresh and glowly skin looks after application.”

Passer alle hudtoner og hydtyper. Ikke-komedogen. Ikke hudirriterende. Dermatologisk testet.

Step 1 – Bronze

Ny Endless Summer Bronzer: Dette kompakte solpudderet har en matt finish og skaper en jevn overflate som reduserer porene. Beriket med Gradual Glow Complex, gir huden både umiddelbar og langvarig farge og varme med eller uten makeup.
10 g
Veil. pris kr 439,-

Ny BAREPRO GLOW Bronzer: En allsidig flytende bronzer som kan brukes alene på huden, på makeup eller blandet med andre produkter. Formelen har en lang holdbarhet, er fjærlett og har en sammensetning av glødgivende mineralperler og hudforsterkende botaniske ekstrakter.
14 ml
Veil. pris kr 399,- 

Step 2 – Highlighter

Ny Endless Glow Highlighter: En glitterfri, kompakt highlighter som gir en naturlig glød med en formel som reduserer synligheten av porer og fine linjer.
10 g
Veil. pris kr 439,-

BAREPRO GLOW Highlighter: Denne flytende highlighteren kan brukes alene på huden, på makeup eller blandet med andre produkter. Formelen har en lang holdbarhet, er fjærlett og har en sammensetning av glødgivende mineralperler og hudforsterkende botaniske ekstrakter.
14 ml
Veil. pris kr 399,-

Step 3 – Set

Ny Dew Mist Setting Spray: Denne rene misten holder makeupen på plass og gir huden en fin glød. Den gir umiddelbar og langvarig fuktighet for en frisk, sunn hud. Kan brukes gjennom dagen for å friske opp og fukte huden.
30 ml, Veil. pris kr 149,-
100 ml, Veil. pris kr 399,- 

NEW CLEAN GLOW COLLECTION

Les mer om alle produktene her …