Utglattende ansiktsmaske mot linjer og rynker

Denne klinisk dokumenterte masken er formulert med en trio av `ULTRA SMART Pro-Collagen teknologier og komplekser. 

  • Sørger for en kraftfull 24 timers fuktighetstilførsel og er målrettet mot hudens generelle aldringstegn. 
  • Gir fuktighet på 3 nivåer – umiddelbart – langsiktig – forsegler
  • Styrker hudens barrierefunksjon
  • Glatter ut linjer og rynker

Nøkkelingredienser
• ULTRA SMART HYDRA-INFUSION COMPLEX formulert med natriumhyaluronat og polynesisk lagunevann for umiddelbar tilførsel av fuktighet. 
• ULTRA SMART AQUA SHUTTLE TECHNOLOGY innovative teknologi holder huden intensivt fuktet gjennom hele dagen, med en langsom frigjørelse av et algeestrakt som er innkapslet i et vanntransport system. 
• ULTRA SMART LINE FIGHTING COMPLEX jobber målrettet mot dype linjer og rynker, fasthet og elastisitet, og vil gi et synlig forbedret resultat på hudoverflaten. 

Veil pris1999 kr, 50 ml

Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask

Intelligent hudpleie som bevarer, fremmer og beskytter huden

Elemis har lenge vært pionerer innen forskning og utvikling av alger og deres bemerkelsesverdige, positive egenskaper på huden. Etter å ha testet 34 ulike varianter av mikro- og makroalger samt tang har Elemis plukket ut de aller beste og skapt ULTRA SMART PRO-COLLAGEN – en innovasjon som introduserer en ny tid med intelligent hudpleie.

Alger er en kraftpakke av næring og ekstremt tilpasningsdyktige, de finnes både i ferskvann, saltvann og i ekstreme miljøer som i ishavet og Dødehavet. Algene trives i disse ulike miljøene gjennom å produsere forbindelser og sekundære metabolitter for kjemisk forsvar inkludert vitaminer, mineraler, aminosyrer og polysakkarider. Denne kombinasjonen gjør at algene er ultimate for hud som konstant eksponeres for indre og ytre stressfaktorer.

Disse spesialiserte algene dyrkes og høstes for ELEMIS og er målrettet mot flere tegn på hudaldring. Dette varierte nettverket av kraftige rød, grønn og brune mikro- og makroalger har hver sin spesifikke rolle og bidrar til å fremme, beskytte og bevare grunnlaget for elastisk hud, samtidig som de bearbeider dype linjer og rynker.