Hailey Bieber Lanserer bareMinerals BOUNCE & BLUR Collection

Få opp spensten og lekenheten med disse innovative, bouncy pudderne for øyne og kinn fra bareMinerals. Den uimotståelige BOUNCE & BLUR Collection er lett å bruke og i serien finner du to øyenskyggepaletter og fire blusher. Med denne kolleksjonen kan du selv tilpasse intensiteten og få en myk soft-fokus finish eller en markant, dramatisk look – uten børste.  

BOUNCE & BLUR  Eyeshadow Palette

Denne fingertuppvennelige, lette pudder konsistensen vil ikke sette seg i fine linjer eller drysse, men vil blendes sømløst. Hver øyenskyggenyanse er inspirert av den naturlige skjønnheten av den solfylte himmelen, og varierer fra satin til shimmer. Velg mellom en lys (Dawn) eller varm (Dusk) palette, som er inspireret av himmelens farger. Formlene gir en sømløs påføring og delikat finish. Fingertuppvennlig og gøy å påføre. Den unike, bouncy formelen glir lett på huden, transformeres enkelt fra dag til natt og er perfekt «on-the-go».

Veil. pris kr 569,-

BOUNCE & BLUR Blush

Blushene er inspirert av fargene fra soloppgang og solnedgang og etterlater huden med en soft-fokus effekt samtidig som den minimerer synligheten av porer og ujevnheter. Formelen er beriket med de botaniske ingrediensene; Blurring Mineral Complex og Color Smart Pearls, og er dermatalogisk testet. Med disse produktene kan du enkelt bli din egen makeup artist. Kommer i fire nyanser; Mauve Sunrise, Pink Sky, Coral Cloud og Blurred Buff. Bruk fingertuppene til å klappe på blushen i kinnene og blend opp og ut mot hårfestet.

Veil. pris kr 419,-

bareMinerals BOUNCE & BLUR Collection