FULL OF PREBIOTICS & SUPERFRUITS – FREE OF ENLARGED PORES

Vår første rene tre-trinns hudpleieserie med prebiotika og superfrukter – klinisk bevist å redusere synligheten av porer.
Se for deg en sunn, balansert hud uten forstørrede porer. Se for deg en hudpleie som eksfolierer skånsomt uten irritasjon. Se for deg synlig mindre porer på bare en uke.* PORELESS Collection er beriket med naturlige ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av porer og tilfører fuktighet. Produktene er klinisk bevist å redusere synligheten av porer med hudforbedrende superfruktsyrer. PORELESS Clay Cleanser, Exfoliating Essence og Oil-Free Moisturizer inneholder også prebiotika fra sukkerrør og sukkerlønn som bidrar til å gi huden et sunt og friskt utseende.

*Ved å bruke tre-trinns rutinen sammenlignet med å bruke produktene separat. Basert på en forbrukerundersøkelse av 32 kvinner i alderen 22-55 år.

Egenskaper

SUPERFRUKT: Fruktsyrer eksfolierer skånsomt for å redusere synligheten av porene.
PREBIOTIKA: Denne prebiotiske duoen bidrar til å balansere floraen i huden for en sunn og balansert hud.
FJÆRLETT FINISH: Lett og enkelt å påføre med sine pleiende ingredienser, som ikke tetter porene.
VEGANSK: Full of what’s good and free of what harms. Denne rene formelen inneholder ingen animaliske ingredienser.

Steg 1: PORELESS Clay Cleanser

Denne kremete leiren renser godt i porene for et sunt utseende. Den sulfatfrie rensen reduserer også overflødig olje for en balansert hud med sunn glød. Masseres på fuktet hud, morgen og kveld. Skylles godt.

Veil. pris kr. 299,- / 120 ml

Steg 2: PORELESS Exfoliating Essence

Denne lette essensen er utviklet for daglig bruk og bidrar til å minimere porene og balansere oljenivået. Som peeling bidrar den også til å forbedre og jevne ut hudtonen, da den fjerner tilstoppede urenheter og gamle hudceller. Påføres med bomullspads på hele ansiktet etter rens, morgen og kveld. Hvis irritasjon oppstår, avsluttes behandlingen.

Veil. pris kr. 339,- / 150 ml

Steg 3: PORELESS Oil-Free Moisturizer

Denne lette, oljefrie fuktighetskremen tilfører fukt samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av porer og blank hud. Påfør i ansikt og på hals etter rens og essence, morgen og kveld.

Veil. pris kr. 499,- / 50 ml