Prisbelønnet hudpleieserie med nyskapende, effektive produkter. 

Prisbelønnet Skinbetter science® setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie – der fokus er effektive og synlige resultater. Banebrytende vitenskap er drivkraften bak Skinbetter sciences effektive formler. To eksklusive og innovative teknologier skiller Skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker innen avansert hudpleie. Den ene er den revolusjonerende Interfuse ™ -teknologien, som inneholder hudfornyende ingredienser som raskt og dypt trenger inn i huden. Den andre er patentert AlphaRet®, en kraftig retinoid-teknologi som forhindrer aldring av huden og gir maksimal fornyelse av huden uten liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en sunn og ungdommelig hud.

Sunbetter™ TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact

Optimal beskyttelse etter behandling!

En ny kategori med 100% mineralaktiv solbeskyttelse i en elegant kompakt som tilpasser seg hudtonen og gir et hint av farge. Har en optisk mykgjørende og utjevnende effekt på linjer, rynker og uregelmessigheter. Inneholder 8,4 titaniumdioksid og 10% sinkoksid, og gir bredspektret beskyttelse samt et ekstremt høyt nivå av UVB-beskyttelse. Vannresistent i 80 minutter. Påføres på dagtid som siste steg i din hudpleierutine før makeup.

 

  • Høy bredspektret beskyttelse SPF 50+
  • Mykgjørende og utjevnende effekt
  • Perfekt til bruk etter behandling og på sensitiv hud

Sunbetter™ SHEER SPF 56 Sunscreen Stick

En ny kategori med 100% mineralaktiv solbeskyttelse i en transparent og silkemyk stick.

Myk og lett konsistens som gjør det enkelt å fordele produktet jevnt og etterlater ingen hvite rester. Gir et jevnt, matt og silkemykt resultat. Inneholder 5% titaniumdioksid og 10% sinkoksid og gir bredspektret beskyttelse samt et ekstremt høyt nivå av UVB beskyttelse.

Vannresistent i 80 minutter. Påføres på dagtid som siste steg i din hudpleierutine før makeup.

 

  • Høy bredspektret beskyttelse SPF 50+
  • Silkemyk og lett konsistens
  • Enkel å fordele jevnt