”Less does more” — færre ingredienser og bedre resultater for en sunn, glødende hud.

Den første rene, veganske rens og fuktighetskrem med kokos og kaktusfrukt, bevist å synlig redusere rødhet og sensitivitet. bareMinerals tror på filosofien «less does more» — færre ingredienser og bedre resultater for en sunn, glødende hud. PURENESS Skincare Collection inneholder en beroligende rens- og fuktighetskrem — hver med bare 15 rene, veganske ingredienser. Begge er fri for unødvendige tilsetningsstoffer, ftalater, SLS, PEG og syntetisk duft. De passer alle hudtyper, selv de mest sensitive. PURENESS Gel Cleanser og Soothing Light Moisturizer er begge bevist å synlig redusere sensitivitet i huden.

De rene, veganske formelene inneholder kokosvann og kokosmelk, som bidrar til å fukte og berolige mens kaktusfrukt bidrar til å reduserer synlig rødhet, hvilket gir deg hud som både ser og føles sunn. PURENESS Skincare Collection tilbyr en løsning for alle som etterspør mild og effektiv hudpleie.

PURENESS COLLECTION

PURENESS Gel Cleanser

En skånsom gelerens med 40% færre ingredienser enn bestselgende renser*, bevist å synlig redusere sensitivitet og får huden til å føles ren og rolig. Rensen fjerner også skånsomt makeup, urenheter og overflødig olje.
* Basert på en gjennomsnittlig antall ingredienser i de 20 mest solgte rens, NPD US Hudpleiesalg, jan-des 2018.

Veil. pris kr. 279,-
120 ml

PURENESS Soothing Light Moisturizer

En lett, fuktighetsgivende dagkrem med 60% færre ingredienser enn betselgende fuktighetskremer**, bevist å synlig redusere rødhet og sensitivitet ,og gir huden umiddelbar og langvarig fukt.
** Basert på en gjennomsnittlig antall ingredienser i de 20 mest solgte fuktighetskremer, NPD US Hudpleiesalg, jan-des 2018.

Veil. pris kr. 449,-
50 ml

 

KURSKALENDER

FORHANDLERE