Elemis
Prodnr.
2250764

Frangipani Monoi Body Oil

Nærende olje for kropp, hår og negler.
Veil. pris
669,00 kr
På lager

Beskrivelse

Denne prisvinnende eksotiske oljen er et 3 i 1 produkt for kropp, hår og negler. Frangipani blomster har trukket i oljen og ojen gir intensivt med fuktighet til tørr, sår og voksen hud.


-For kropp, hår, negler og føtter for et mykgjørende peliende resultat. 

-Sørger for intensivt med fuktighet til tørr hud

-Flott som en after-sun behandling for å få fram brunfargen i huden


Drøm deg bort til Polynesia med ELEMIS Frangipani Monoi Body Oil. Kjent i Mexico som ‘flower of the Gods’ og brukt i oltidskulturer for sin naturlige egenskap til å hele og berolige betent hud. Frangipani blomster har blitt blandet med eksotisk Tahitian Monoi olje og mykgjørende kokosnøtt for en deilig duft og intensivt med fuktighet.


Bruk den gjerne på neglebånd og gjør din manikyr eller pedikyr mer luksuriøs. Tilsett en ørliten mengde i tørre hårtupper eller masser den inn over hele kroppen etter dusj eller bad. Oljen trekker raskt inn i huden. 

Bruk

Påfør oljen og masser den inn over hele kroppen etter dusj eller bad. Konsentrer gjerne massasjen på hender og føtter for en intensiv effekt på disse spesielt utsatte områdene. For en innpakning til håret en gang pr uke, ta en liten mengde produkt og massér inn i hår og hodebunn, pakk inn i et varmt håndkle og la det virke i 15 minutter før du vasker håret med sjampo og skyller ut. Produktet går over til fast form ved lavere temperaturer (romtemperatur). Når flasken settes i en skål med varmt vann vil den bli flytende og er klar til bruk. 

Detaljer

Produktnr.
2250764
Lager
174
Størrelse
100 ml
Lansering
19.08.2014
GTIN
641628507641

Ingredienser

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Tahitensis (Tiare) Flower Extract, Plumeria Rubra (Frangipani) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Amyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate.

Markedsmateriell

Kun partnere kan se dette produktets markedsmateriell.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg