HVEM BLIR ÅRETS HUDTERAPEUT 2018?

FOR FJERDE ÅR PÅ RAD VIL VI OGSÅ I ÅR KÅRE ÅRETS HUDTERAPEUT.

Da er finalistene til Årets Hudterapeut 2018 stemt frem

Vår fagjury vil nå vurdere finalistene ut fra mer spesifikke kriterier og kåre en vinner. Det er ikke mulig å stemme på disse kandidatene.

Alle finalistene vil bli vil bli invitert til vårt Seminar «Beauty By the Sea» 21. – 23. september, på Color Magic, der selve kåringen vil finne sted.

Her er finalistene i alfabetisk rekkefølge.

KATHRINE KIRKELEIT

K & K VELVÆRESENTER, SÆVELANDSVIK

Utdannes seg til hudterapeut på Hudpleieakademiet i 2002/2003 og videre Makeup artist hos NISS. Begynte sin yrkeskarriere på Spa Avdelingen til Holmen Fjord hotell før hun startet K & K Velværesenter med sin mamma i 2005 – der de to jobber side om side om driften av klinikken, som stadig vokser. 

Dette sier kundene og kollegaene om Kathrine:
Kathrine er alltid smilende og glad. Når jeg er hos henne på behandling slapper jeg alltid godt av, og føler at jeg blir ivaretatt. Kathrine har hjulpet huden min veldig mye. Før var den tørr året rundt, mens nå har den bare en antydning til å bli tørr på vinteren. Jeg synes virkelig hun fortjener å vinne Årets Hudterapeut.

Alltid blid og veldig flink. Fantastisk salong å komme på besøk i. Det er virkelig en følelse av velvære å komme til Kathrine☺️☺

LENE CHANETTE BRATTFJORD HANSEN

LENE’S HUDPLEIE, HOF

Lene utdannet seg til hudterapeut på Horten Videregående skole og har jobbet som hudterapeut siden 1999. Hun jobbet 10 år hos Carisma i Holmestrand før hun i 2009 startet sin egen klinikk, Lene’s Hudpleie.

Dette sier kundene og kollegaene om Lene Chanette:
Hun er profesjonell, har alltid fornøyde kunder, gir det lille ekstra, serviceinnstilt, ser opp til hennes ferdigheter som hudterapeut og hun er alltid blid og smiler hver dag. Hun er alltid full booket og kundene kommer igjen og igjen. Flink til å sette sammen hudprogram slik at kunden får optimal effekt av produkter og behandling i salong.

Hun er en fantastisk hudpleier med fulle lister og mye kompetanse.

TONJE CAMILLA RUSTAN

BARE CLINIC, SANDNES

Tonje utdannet seg på Hudpleieakademiet i 2002/2003. Så ble det familieforøkelse og flytting til Stavanger, før hun kom i arbeid hos bARe Clinic. Hun jobbet der fra 2006-2011, før hun tok en pause fra bransjen og prøvde litt annet – men i 2013 var hun tilbake hos bARe clinic –  etter pausen fant hun ut at det er denne bransjen hun vil jobbe i: «Jeg er stolt av yrket mitt!»

Dette sier kundene og kollegaene om Tonje Camilla:
Tonje er alltid i godt humør og gir en super service hver gang jeg skal til hudpleie. Hun gjør en dyktig jobb og er samtidig effektiv – hun fortjener definitivt å vinne denne tittelen!

Hun er hyggelig, smilende og effektiv. Alt man trenger i en travel hverdag.  Hun kommer med gode anbefalinger og gjør alltid en grundig jobb.

PREMIE

Foruten “heder og ære” vil Årets Hudterapeut 2018 vinne en dagsopplevelse på The Well med behandling og overnatting på Royal Christiania i Oslo, for 2 personer.

NOMINASJONSPROSESSEN

  • Nominasjonene kan gjøres frem til 15. august.
  • De 15 hudterapeutene med flest nominasjoner går videre til semifinalen.
  • De 15 vil man kunne stemme på fra 22. august til og med 7. september.
  • De 3 med flest stemmer går videre som finalister.
  • En fagjury vurdere finalistene ut fra mer spesifikke kriterier og kårer en vinner.
  • De 3 finalistene vil bli invitert til vårt Seminar «Beauty By the Sea» 21. – 23. september, på Color Line Magic, der selve kåringen vil finne sted.

FAGJURYEN

Reidun Wang, Daglig leder Dermanor – Juryformann

Veronika Skagen Olsen, Rektor Hudpleieakademiet

Solfrid Indrehus, Salgssjef salong/spa

Lise Christiansen, Markedssjef, Dermanor

Tracy May Harriot, Global Director of Education & Brand Ambassodor

ÅRETS HUDTERAPEUT 2017

JANNICKE JANSEN FRA LOOK AT ME AKERSGATEN, OSLO