Browgame Cosmetics
Prodnr.
BG90026

Portable Brow Kit

Et flott duo-sett som består av vårt fleksible og sammenleggbare Led Pocket Mirror og en av våre mest solgte signaturpinsetter.

Veil. pris
349,00 kr
  • nyhet
På lager

Beskrivelse

Har du også tenkt at det ville vært praktisk å kunne ta med seg favoritttilbehøret ditt mens du er på farten? Vi synes det er en god idé og har derfor satt sammen dette flotte duo-settet som består av vårt fleksible og sammenleggbare Led Pocket Mirror og en av våre mest solgte signaturpinsetter. Med dette flotte settet kan du til enhver tid være sikker på at du har øyenbrynstilbehør av høyeste kvalitet i nærheten.


Bruk

Led Pocket Mirror: Perfekt for close-up napping eller påføring av sminke - Laget av ABS-plast av høyeste kvalitet - Krystallklart speil - Høyeste kvalitet - A23 batteri inkludert.

Signatur skrå pinsett: Slitesterkt, svensk rustfritt stål, laget og slipt i Italia for optimal presisjon. Perfekt spenning i stålet for myk og kontrollert napping. Den fine spissen gjør det mulig å plukke selv de minste hårene ved roten, uten å knekke hårene eller klype huden. Designet for å fungere som ny, hver gang du bruker den, trenger aldri å gjenslipes.

Detaljer

Produktnr.
BG90026
Lager
714
Lansering
02.10.2021
GTIN
7350123101027

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg
jpg
jpg
jpg