bareMinerals
Prodnr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30, Beauty To Go

Denne rene, multifunksjonell fargede dagkremen i reisestørrelse kan bygges opp til ønsket dekkevne og har fuktighetsgivende og pleiende egenskaper samt  SPF-beskyttelse.

Veil. pris
199,00 kr
  • nyhet
På lager

Beskrivelse

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream i reisestørrelse er en kombinasjon av de beste egenskapene fra en foundation, en farget dagkrem og en BB og CC-krem.

Den er fuktighetsgivende, lett farget og gir en flott naturlig glød. Dessuten har den høy solbeskyttelse, SPF 30. Gir lett til medium dekk.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream øker hudens fuktighetsnivå med 215% etter en uke og med 287% etter fire uker. I tillegg opplevde 100% en forbedret hudstruktur etter bare en uke.*

Produktet er dermatologisk- og allergitestet. Tetter ikke porene.

*Basert på en uavhengig amerikansk studie med 62 deltakere.

Vegansk.

Bruk

Påfør Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream med med rene fingre eller med f.eks Smoothing Face Brush.

Produktet gir rikelig med fuktighet, så det er ikke nødvendig å bruke en fuktighetskrem før påføring. Dersom du ønsker det, kan du bruke ditt favorittserum før påføringen.

Ta en liten mengde produkt på fingertuppene og fordel kremen utover ansiktet. Massér deretter produktet inn med hendene. Dersom du ønsker å bruke en børste, anbefales Smoothing Face Brush eller en annen børste med syntetiske hår. Med børste får du en høyere dekkevne enn ved å bruke kun fingrene, og dessuten oppnår du en fin air-brushed effekt.

Detaljer

Produktnr.
complexion_rescue_tinted_hydrating_moisturizer_btg

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg
jpg