SKINBETTER SCIENCE

Ny medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie.

Dermanor Medical har gleden av å introdusere skinbetter science™, en ny klinisk hudpleieserie som vil være tilgjengelig hos utvalgte klinikker og hudlegekontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Skinbetter science™ er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og pasientenes opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

Velger du oss og skinbetter science som partner får du:

Banebrytende og prisbelønte produkter med synlige resultater som er enkle og trygge å bruke. Skinbetter science™ tilbyr i dag en liten og effektiv serie, og vil fortsette å lansere innovative og eksklusive produkter i tiden fremover.

Reflect the beauty of science

DERMANOR MEDICAL

Dermanor tar steget inn i det medisinske markedet med Pharmaskincare og skinbetter science.

NYHETER FRA SKINBETTER SCIENCE

Skinbetter science – Refresh Collection

Skinbetter science – Refresh Collection

Refresh-serien er en ny serie i Skinbetter science som er utviklet til bruk i kombinasjon med de andre vitenskapelig avanserte produktene for å optimalisere resultatene. Serien inneholder: Oxygen Infusion Wash FACE Daily Enzyme Cleanser FACE Detoxifying...

Skinbetter science – Instant Effect Gel EYE

Skinbetter science – Instant Effect Gel EYE

REFRESHING DAILY EYE GEL FOR MORE RESILIENT-LOOKING SKIN Instant Effect Gel EYE er en øyegelé til daglig bruk som reduserer linjer, rynker og poser under øynene. Huden blir fastere og strammere. Bruk kulen til å påføre geléen rundt øyepartiet i sirkulære...