ET BÆREKRAFTIG ENGASJEMENT

DermaCare

DermaCare er navnet på Dermanordics satsinger for en bedre verden. Vi støtter Basecamp Foundations i ulike prosjekter i Maasai Mara, Kenya. Basecamp Foundation er en ideell stiftelse som arbeider for å forbedre forutsetningene for både mennesker og miljøet gjennom øko turismen. I sitt hjelpearbeid forsøker de bla.  å beskytte naturen, miljøet og dyrelivet, bevare den lokale kulturen, tradisjoner og håndverk, utdanning, arbeid og helse.

Vi støtter følgende prosjekter i Maasai Mara Kenya:

  • Talek Primary School. The Basecamp Educational Scholarship Support Project bidrar til at flere jenter får muligheten til å gå på skole.
  • Basecamp Masai Brand. En fair trade prosjekt som gir 118 kvinner fra 5 forskjellige maasai byer en konstant inntekt. Disse kvinnene tjener 75 % av de tradisjonelle Maasai smykkene de selger.
  • Koiyaki Guiding School. Koiyaki Guiding School er den eneste skolen som tilbyr den lokale maasai befolkningen muligheten til å utdanne seg til profesjonelle guider. Derma Care sponser 1-2 studenter hvert år.
  • Naboisho konservatet. Unik villmarkskonservat som integrerer ville dyr med lokalbefolkningen.

Basecamp Explorer

Turisme er kjent for å tære på miljøet, øke fattigdommen og undergrave lokale kulturer. Basecamp Explorer er en av de første – og få – unntakene som startet lenge før øko turisme ble «trendy». Konseptet er å tilby autentiske reiseopplevelser som samtidig påvirker det lokale miljøet og kulturen på en positiv måte. Basecamp Explorer er både en pioner og et forbilde innen øko turisme og har vunnet flere prestisjetunge priser for sitt seriøse arbeid. Inntektene fra virksomheten går til Base Camp Foundation.

Hvert år reiser vi ned og besøker Basecamp Explorer i Maasai Mara, dels for den fantastiske opplevelsen, men mest for å se at penger og bistand vi bidrar virkelig går til de riktige tingene.

HJELP OSS Å HJELPE!

Leave a positive footprint.

Vil du være delaktig i vår satsing for en bedre verden?

Alle ansatte i Dermanordic, inklusive våre forhandlere og partnere, har mulighet til å delta og støtte Derma Care økonomisk, og gjennom det vil dere få en 10 % rabatt på private turer til Basecamp Explorer i Masai Mara. Du kan også støtte maasai kvinnene ved å selge deres vakre smykker.

Ønsker du å være med å støtte koster det bare 900,- kr/år for å delta.