PARTNER

Øk din business sammen med oss

Som partner brenner vi for en god relasjon og tillit i alle ledd. Du kan forvente deg ett samarbeid med ledende, profesjonelle varemerker som vi med omhu har håndplukket; bareMinerals, ELEMIS, Matis, PrioriDeciem,Pharmaskincare, Skinbetter science, Smith and Cult og Lipsmart, Med våre over 30 år i bransjen har vi bred erfaring og arbeider profesjonelt for å skape nye verktøy for økt kunnskap og økt salg. Vi vil sammen med våre partnere i hudpleiesalonger, SPA og parfymerier stå for økt kunnskap, kvalitet og service i vår bransje.

1. Vi vil gi deg kunnskap og inspirasjon

Vi har en lidenskap for vårt arbeid, som vi gjerne deler med dere. Dermanor er like mye en kunnskapsbedrift som en skjønnhetsleverandør og vi kurser hvert år over 5000 hud- og spaterapeuter, massører, make-up artister og andre som vil investere i seg selv. Kunnskap er en ferskvare, derfor arbeider vi kontinuerlig med å tilby dere ulike plattformer, alt fra tradisjonelle kurs til E-learning, webinar eller våre årlige seminar, der du kan fylle på din kunnskapsbank.

2. Vi håndplukker våre varemerker

Vi er stolte av å kunne tilby deg en komplett, profesjonell merkevare portefølje bestående av ledende merkevarer som satser aktivt på forskning og er i forkant av utviklingen.

3. Vi gjør din hverdag enklere

Vi liker å tenke på nye måter og jobbe gradvis for å lage verktøy for vekst. Som din profesjonelle partner, er vårt mål og alltid være tilgjengelig for å kunne tilby deg vår omfattende kompetanse og engasjement. Vi streber etter å opprettholde den samme høye kvaliteten på alle nivåer, fra utdanning og markedsføring til levering og salg.

VI VIL GJERNE BLI DIN PARTNER

Kontakt oss for mer informasjon.