For en sensitiv og reaktiv hud

Påvirkninger fra miljøet rundt oss som forurensning, datastråler, sol og kulde, gjør at mange i dag har en sensitiv hud med rødhet og hudirritasjoner. Derfor har Matis utviklet en unik spesialserie for sensitiv hud. Serien er basert på avanserte bioteknologiske ingredienser og aktive planteekstrakter som virker beroligende og som forebygger og behandler sensitiv hud. Produktene er milde, men effektive. De er svært trygge, selv for en hypersensitiv hud.

Kronbladene fra safrankrokus demper synligheten av rødhet og hudirritasjoner. Huden føles mykere og roligere. Har også antistress-egenskaper som gir bedre opptak av andre aktive virkestoffer.
Blomstervann fra Lindeblomst: Infusjon av blomstervann med fuktighetsgivende, mykgjørende og beroligende egenskaper. Blomstervannet gir økt glød og friskhet til huden. Virker beroligende, demper kløe og irritasjon. Reduserer ubehaget av at huden følels tørr og stram.
Plantevoks fra appelsinblomsten: Sirkulasjonsøkende, oppfriskende, oppstrammende, fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Appelsinblomsten er også kalt antistress-blomsten.