VÅRE KURS

 

KUNNSKAP – KVALITET – SERVICE

Dermanor har markedets største og mest varierte kurstilbud. Hvert år har vi over 1300 kurs i våre lokaler på Billingstad eller rundt om i landet og vi kurser over 5000 hud- og spa terapeuter, massører, make-up artister og andre som ønsker å fylle på sin kunnskapsbank. Vi vet at kunnskap er en ferskvare, og i denne bransjen skjer det nye ting hele tiden; nye merker trer inn på markedet, produktene oppdateres, massasjeteknikker forbedres og ingredienser diskuteres. Derfor er det viktig å holde seg oppdatert og informert om de nyeste trendene.

 

KUNNSKAP GIR SUKSESS

Solid utdanning er en av de viktigste nøklene til suksess. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av kurs, alt for å sikre at forbrukeren får den beste service, skreddersydde produkter og tilpassede behandlinger.

E-LEARNING/ FORHANDLER PORTAL OG VIDEOER

Mange ønsker å følge opp sine praktiske ferdigheter med teori. Vi tilbyr kurs via e-læring, hvor du kan lære i ditt eget tempo, når du vil, hvor du vil. I vår forhandlerportal ligger blant annet produktinformasjon, bilder og instruksjon videoer til mange massasjeteknikker.

HUDPLEIEAKADEMIET

Ved Hudpleieakademiet får du en omfattende utdannelse som hud- og kroppsterapeut. Etter endt studie vil du inneha dyptgående kunnskaper om hud, kropp og ulike behandlinger som gir deg svært gode yrkesmessige forutsetninger. Her kan du lese mer om en utdannelse på Hudpleieakademiet.

SKJØNNHETSPODDEN

Skjønnhet for ørene der vi bygger tillit, omdømme og sprer informasjon og kompetanse på og rundt våre merkevarer, for alle som er interessert i skjønnhet og hudpleie.Finnes der du vanligvis lytter til podcaster>