BAREMINERALS KURS

BAREMINERALS – Verdens ledende mineralmakeup

For over 30 år siden revolusjonerte bareMinerals makeupbransjen med mineralfoundation i pulverform. I dag består bareMinerals av så mye mer enn foundation. Sortimentet framhever ikke bare ditt vakreste jeg, det tar også vare på huden og byr på massevis av farger til hud, øyne og lepper.

Hovedtrener / makeupartist
Mari Wang Haugersveen

Over 20 års erfaring med makeup, innen mote, TV, film og reklame. Mari har også bakgrunn fra salg av velværeprodukter og makeup, og
har i tillegg vært produktansvarlig og kursholder for leverandører. “Min lidenskap er form og farge, så jeg ønsker å trekke frem de unike
trekkene i ansiktet på en naturlig måte.“

Trener
Marie Skudal Dolvik

9 års erfaring i makeupbransjen og har de siste 6 årene jobbet i Dermanor som trener, distriktsansvarlig for parfymeri og med sosiale medier. “Jeg brenner for at makeup skal være gøy og at det skal få deg til å føle deg vel»

Trener / makeupartist
Cathrine Martinsen

20 års erfaring fra make-up bransjen og har de siste 9 årene jobbet i Dermanor som trener og distriktsansvarlig for parfymeri. “For meg vil alltid makeup være lidenskap. Et fag som stadig er i utvikling med nye trender og teknikker.”