MATIS KURS

MATIS – 80 års erfaring innen kosmetisk kjemi og forskning

Matis er en Parisisk prestisjeserie med ansikts- og kroppspleieprodukter med avansert planteteknologi.  Med 80 års erfaring innen kosmetisk kjemi og forskning er Matis internasjonalt en av de ledende serien i hudpleiesalonger og Spa. Matis velger det beste fra naturen, i form av planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. Produktene er basert på avansert planteteknologi, hvor Matis’ laboratorium kombinerer planeingrediensene med vitenskapen som resulterer i en komplett serie med skreddersydde løsninger.

Kom på kurs og bli inspirert med Matis og øk kompetansen din! Her lærer du om alle produktene og behandlingene. Kursene omfatter både teori og praksis og er i sin helhet tilpasset hudterapeuter som utfører behandlinger. På teoridelen kan også resepsjonister delta.

Hovedtrener
Camilla Holler Skovdahl

Camilla er utdannet hudpleier, vippeteknikker og negledesigner. Hun er uteksaminert fra Hudpleieakademiet i Oslo og har tidligere jobbet som negledesigner. Etter mange år innom andre bransjer har hun siden 2016 jobbet i Dermanor. Her jobber hun som hovedtrener for MATIS og hjelpetrener for ELEMIS. Camilla trives svært godt med varierte arbeidsdager, elsker å reise rundt og trene/følge opp våre kunder.

 

 

Trondheim
Kurs: Matis Nyhetskurs
Sted: Quality Hotel Augustin, Kongens gate 26, 7011 Trondheim
Dato: 25.08.2020
Klokkeslett: 18.00-21.00

PÅMELDING

Stavanger
Kurs: Matis Nyheter 2020
Sted: Clarion Hotel Stavanger
Adr: Arne Rettedals gate 14, 4008 Stavanger
Dato: 14.09.2020
Klokkeslett: 18.00-21.00

PÅMELDING

Matis produktkurs (1 dag) på Billingstad
Sted: Billingstadsletta 19 A, 1396 Billingstad (3.etg)
Dato: 29.10.2020
Klokkeslett: 10.00-16.00 (lunsj er inkludert)

PÅMELDING

Basiskurs 

Basiskurs over to dager. Kurset omfatter både teori og praksis og er i sin helhet tilpasset hudterapeuter som utfører behandlinger

Webinar

Webinar med vår Matis trener, Camilla Holler Skovdahl