MATIS – MASTER CLASS 2019

MATIS MASTER CLASS i PARIS 23. – 25. APRIL 2019

Lyst til å ta MATIS til et nytt nivå? Gå våren i møte og bli Matisinspirert på årets Master Class i vakre Paris. Nytt av året er at turen er åpen for alle Matis forhandlere, enten du er terapeut eller beslutningstaker så kan du melde deg på i år. Det er maksimum 10 plasser slik at første-mann-til-mølla-prinsippet gjelder.

Matis er et innovativt selskap som er kjent for å være i forkant med trender og teknologier. Matis vil blant annet presentere det salgsfremmende hudanalyse apparatet «Matis Skin Analyzer» som blir lansert på vårparten, samt ny ansikts massasje og nyheter i serien med mer.

Dette er turen for deg som ønsker faglig påfyll, bli inspirert og motivert av det profesjonelle Matis teamet. Du får være med på å utveksle ideer og erfaringer med dine bransjekollegaer. Du får oppleve mote- og skjønnhetsmetropolen som byr på opplevelser, shopping, god mat og en hyggelig atmosfære i vakre Paris.

Frist for påmelding er snarest for å sikre deg plass. Har du spørsmål kontakt Lise på mobil 48 14 73 14 eller mail Lise.Lovstad.Christiansen@dermanor.no

Praktisk info:

  • Tid: Uke 17, Tirsdag 23. – torsdag 25. april.
  • Antall plasser: 10 stk
  • Hvem kan melde seg på? Beslutningstakere eller Matis-terapeuter
  • Egenandel kr 2.900 som betales inn ved påmelding.
  • Vi dekker fly, hotell, 2 lunsjer og 2 middager.
  • Tilslutningbillett til/fra Oslo er for egen regning

PÅMELDING MASTER CLASS, VÅREN 2019

Mandag 23. og 25. april    Matis, Paris   Påmelding

Påmeldingen er personlig og bindende og gjelder for en person. Er dere flere fra salongen som vil melde dere på, fyller dere i et formular per person.

KURSLOKALER

Velkommen til oss i våre kurslokaler på Dermanor, Billingstadsletta 19A, 1396 Billingstad.

Dermanor