PRIORI KURS

 

PRIORI        We are Adaptive Skincare

Hver og en av oss er skapt forskjellig, med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Unike som snøkrystaller. Det er derfor den nye generasjon PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilføre eksakt det du trenger … akkurat når du trenger det.

PRIORls intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORls produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring, beskyttelse osv. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest ideelle huden.

Det er dette vi kaller tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov!

PRIORI SERTIFISERINGS KURS

(1 dag) 10.00-17.00

KURSDATOER, HØST 2020

ALLE KURSENE HOLDES I VÅRE LOKALER PÅ  BILLINGSTAD!

Priori sertifiseringskurs
Sted: Dermanor AS, Billingstadsletta 19 A, 1396 Billingstad

Dato: 06.10.2020
Klokkeslett: 10.00-17.00 (lunsj er inkludert)
PÅMELDING

Dato: 10.11.2020
Klokkeslett: 10.00-17.00 (lunsj er inkludert)
PÅMELDING

 

 

Hovedtrener og fagansvarlig

Svea Linn Fagerstrøm

Har jobbet 17 år i hudpleiebransjen hvor jeg blant annet har drevet egen klinikk og vært avdeligsleder i to andre klinikker. De siste 10 årene har jeg vært trener for ulike Cosmeceutical serier hos Dermanor. “Fagnerd med spesiell interesse for ulike ingrediensers funksjon og effekt på hudceller.”