Matis
Prodnr.
110081

Micell-Eyes

Øyemakupfjerner med en lett og ikke-fet konsistens som effektiv fjerner makeup og gir en forfriskende følelse.
Veil. pris
429,00 kr
På lager

Beskrivelse

"Denne micellær øyemake-up fjerneren er velegnet for sensitive øyne, og fjerner make-up samtidig som den respekterer balansen i huden mikroflora. Den virker kjølende og gir en behagelig følelse. Den fjerner make-up perfekt uten at du trenger å skylle etterpå. Den lette og ikke-fete konsistensen gir en effektiv og forfriskende fjerning av sminke. Perfekt for kvinner i alle aldre og også perfekt til å fjerne make-up fra øyne med vippe-extensions. "

Bruk

"Dynk produktet i en bomullspad og legg det over øynene. Stryk padsen forsiktig av. Ikke behov for å rense av med vann. Tips: Dynk i en bomullspad og la den ligge på øynene i 10 sekunder før du fjerner padsen."

Detaljer

Produktnr.
110081
Lager
43
Størrelse
150 ml
Lansering
25.10.2019
GTIN
3579209002131

Ingredienser

AQUA (WATER), GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM SALICYLATE, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg