Löwengrip
Prodnr.
42653

Define My Hair – Texturizing Cream 

Define My Hair – Texturizing Cream er en tekstur- og volumgivende stylingkrem med matt finish og medium styrke som holder hele dagen.

Veil. pris
199,00 kr
På lager

Beskrivelse

Define My Hair - Texturizing Cream er en tekstur- og volumiserende stylingkrem med en matt finish og medium hold som varer hele dagen. Det perfekte produktet for å skape et lekent og kult utseende med en definert, matt og strukturert finish. Den fleksible og raskt absorberende formuleringen letter stylingen din og gjør det enkelt å lage ønsket frisyre med hver påføring. Define My Hair - Texturizing Cream er beriket med volumiserende vitamin B5 og en styling polymer som legger hold uten å veie håret ned. Castorolje mykner og nærer.

Define My Hair – Texturizing Cream passer for deg som ønsker en stylet, men avslappet frisyre. For kort hår: Påfør ved røttene for en ekstra leken og rotete look. Produktet kan også brukes i lengdene for å legge til mer tekstur og hold uten å veie det ned. Uansett hårlengde gir denne stylingkremen en matt og strukturert finish uten at håret føles tørt. Den friske og androgyne duften av krydret sedertre med noter av ingefær, kardemomme og muskat passer til enhver anledning.

Bruk

Påfør produktet i tørt hår. Passer alle hårtyper og lengder og er spesielt egnet for stylng av korte frisyrer. Tilpass mengden produkt etter akkurat ditt hår. For tynt hår holder en mindre mengde, mens et tykkere hår behøver mer produkt.

Detaljer

Produktnr.
42653
Lager
3827
Størrelse
100 ml
Lansering
01.04.2024
GTIN
7350073863808

Ingredienser

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Acrylates Crosspolymer-3, Ceteareth-20, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propanediol, Quaternium-95, Laurtrimonium Chloride, Stearyl Stearate, Citric Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg