The Inkey List
Prodnr.
820364

Inkey Salicylic Acid Exfoliating Scalp Treatment 150ml

Bidrar til å eksfoliere og redusere en fet hodebunn og flass.

Veil. pris
211,00 kr
På lager

Beskrivelse

Et lett serum som hjelper til med å fjerne flass og kløe ved skånsomt å eksfoliere hodebunnen, balansere oljeproduksjonen og redusere rødhet.

Salisylsyre arbeider for å fjerne flass gjennom forsiktig eksfoliering av hodebunnen, og på samme måte som dens rolle i hudpleie, hjelper den også til å balansere produksjonen av olje. De to andre ingrediensene, henholdsvis FLUIDIPURE™ 8G og PANTHENOL, bidrar til å redusere rødhet i hodebunnen og til å hydrere og fukte hodebunnen og håret

Bruk

Riste flasken før bruk. Brukes som pre-shampoo-behandling. Kan påføres på våt eller tørr hodebunn. Bruk munnstykket til å påføre direkte på hodebunnen og gni inn med fingertuppene. Påfør nok til å dekke hele hodebunnen. La virke i 10 minutter og vask deretter håret som normalt. Brukes 1-2 ganger i uken.

Forsiktighetsregler: Kun for eksternt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent vann om kontakt oppstår.  Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Detaljer

Produktnr.
820364
Lager
501
Størrelse
150 ml
Lansering
31.01.2023
GTIN
5060879820364

Ingredienser

Water (Aqua /Eau), Propanediol, Salicylic Acid, Betaine, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg