The Inkey List
Prodnr.
820500

Inkey Collagen Peptide Serum 30ml

Ansiktsserum som jobber for å få huden til å virke fyldigere og fastere, samt redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Veil. pris
177,00 kr
På lager

Beskrivelse

Et serum som jobber for å få huden til å virke fyldigere og fastere, samt redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Ved å bruke Matrixyl 3000™-peptidet, etterligner dette utjevnende og fuktighetsgivende serumet effekten av det som det naturlige kollagen vil gjøre med huden din. Det hjelper huden til å se fyldigere og fastere ut. Syn-Tacks™ Dual Peptide gir også en ekstra boost og kan bidra til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før bruk første gang. Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals.  Kan legges lagvis med andre serum i valgfri rekkefølge. 

Forsiktighetsregler: Kun for eksternt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent vann om kontakt oppstår.  Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Detaljer

Produktnr.
820500
Lager
4363
Størrelse
30 ml
Lansering
31.01.2023
GTIN
5060879820500

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Phytate, Citric Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Carbomer, Hyaluronic Acid, Sodium Lactate, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

png