The Inkey List
Prodnr.
820708

Inkey Retinol Serum 30ml

Ansiktsserum som bidrar til å dempe synligheten av rynker eller arr som gir inntrykk av ujevn hudtone og tekstur.

Veil. pris
178,00 kr
På lager

Beskrivelse

Dette antiageserumet er avledet fra vitamin A, og har derfor en langsommere frigjøring som jobber måltettet med å minske fine linjer og rynker med mindre risiko for irritasjon.

Den er ideell for normal, fet, tørr eller kombinert hud. Den gir en generelle klarere, lysere og jevnere hudtone. En perfekt introduksjon til bruk av slow release Retinol Serum for de som begynner å se aldringstegn.


Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før  bruk første gang. 

Brukes kun om kvelden. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals.  Bruk alltid en krem med SPF påfølgende morgen. Det er viktig å bygge opp toleransen for retinol, derfor anbefaler vi å bruke dette produktet hver 5-7 dag og gradvis øke til 2-3 dager i uken. Hvis irritasjon oppstår, reduser bruken.

Forsiktighetsregler: Kun for eksternt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent vann om kontakt oppstår.  Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Vi vil ikke anbefale å bruke dette produktet med andre produkter som inneholder: benzoylperoksid, BHA, AHA

Detaljer

Produktnr.
820708
Lager
10053
Størrelse
30 ml
Lansering
31.01.2023
GTIN
5060879820708

Ingredienser

Water (aqua / eau),glycerin,butylene glycol,propanediol,dicaprylyl carbonate,tocopherol,hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer,squalane,polysorbate 60 ,sorbitan isostearate ,phenoxyethanol ,caprylyl glycol,phospholipids,glycine soja (soybean) oil,glycolipids,glycine soja (soybean) sterols,retinyl acetate,dimethicone,leuconostoc/radish root ferment filtrate,hyaluronic acid,dimethyl isosorbide,hydroxypinacolone retinoate,carbomer,glycerin,butylene glycol,carbomer,polysorbate 20 ,palmitoyl tripeptide-1,palmitoyl tetrapeptide-7,sodium lactate,tocopheryl acetate,tetrasodium glutamate diacetate,sodium hydroxide,sodium hydroxide,tetrahexyldecyl ascorbate

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

png