The Inkey List
Prodnr.
820760

Inkey Vitamin C Serum 30ml

Vitamin C ansiktsserum er en multifunksjonell antioksidant. Den bidrar til å takle forekomsten av hyperpigmentering, matthet og fine linjer.

Veil. pris
177,00 kr
På lager

Beskrivelse

Vitamin C er en kraftig, multifunksjonell antioksidant med lysnende effekt på huden. Den bidrar til å takle forekomsten av hyperpigmentering, matthet og fine linjer.

Formulert med 30 % ren L-askorbinsyre, hjelper dette serumet huden din til å se klarere ut og motvirker aldringstegn. Det bidrar også til å beskytte mot frie radikaler og forurensning. Best brukt  om morgenen, gir den rike konsistensen en umiddelbar utjevnende effekt, noe som gjør den til en flott base for sminke.

Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før bruk første gang. Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals.  Etterfølg med fuktighetskrem og SPF om den brukes om morgenen. 

Forsiktighetsregler: Kun for eksternt bruk. Om en lett prikende følelse oppstår så bland med 1-2 dråper Hyaluronic Acid serum. Om irritasjon fortsetter, avslutt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent vann om kontakt oppstår.  Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Detaljer

Produktnr.
820760
Lager
8920
Størrelse
30 ml
Lansering
31.01.2023
GTIN
5060879820760

Ingredienser

Dimethicone, Ascorbic Acid, Polysilicone-11, Peg-10 Dimethicone.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

png