The Inkey List
Prodnr.
821149

Inkey Beta Hydroxy Acid Serum 30ml

Ansiktsserum med peelende egenskaper, minimerer porer og reduserer overflødig talg. 

Veil. pris
188,00 kr
På lager

Beskrivelse

Beta Hydroxy Acid (BHA) er en peeling som jobber under overflaten av huden for å hjelpe til med å "rydde opp" i porene, målrettet mot hudormer og for å redusere overflødig olje.

Dette BHA-serumet er oljeløselig og inneholder 2 % salisylsyre. Dette betyr at den kan trenge dypere inn i huden, og hjelper til med å klarne porene, bekjempe hudormer og kviser og redusere porenes utseendet. BHA er et godt valg for fetere hud siden dens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper kan hjelpe til med å roe ned hud som er utsatt for utbrudd. Takket være tilsatt 1 % hyaluronsyre tørker den ikke ut huden.

Bruk

Brukes morgen eller kveld etter ønske. Klapp forsiktig 1-2 dråper i ansikt og hals etter rengjøring og hyaluronsyre. Serumet kan også brukes som  behandling for urenheter. Etterfølg med foretrukket serum og fuktighetskrem.

Forsiktighetsregler: Kun for eksternt bruk. Unngå direkte kontakt med øynene. Skyll grundig med lunkent Hvis irritasjon oppstår, avbryt bruken og kontakt eventuelt lege. Vi anbefaler at du før eksponering for sol  bruker en bredspektret solkrem, også i inntil 7 dager etterpå. Ikke bruk den sammen med andre eksfolierende syrer eller retinol. Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Detaljer

Produktnr.
821149
Lager
1294
Størrelse
30 ml
Lansering
31.01.2023
GTIN
5060879821149

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Propanediol, Betaine, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Zinc PCA, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

png