Lova Skin
Prodnr.
IM-50B-UK

Instant Moisturizer 50ml

LOVASKIN Instant Moisturizer er en luksuriøs krem som er formulert med svært potente fuktighetsgivende og nærende planteekstrakter og aktive stoffer. Denne rike, ikke-fete kremen er enkel å påføre og etterlater huden uimotståelig myk og smidig. Den vil gi kundenes hud øyeblikkelig og langvarig fuktighet for å beskytte hudens naturlige barriere. LOVASKIN Instant Moisturizer er en multifunksjonell krem som skal brukes både på føtter og hender. 

Veil. pris
395,00 kr
På lager

Beskrivelse

FØTTER:

Vår fuktighetskrem er den perfekte finishen for enhver fotpeelende behandling, pedikyr og pleie av føtter. Peeling bidrar til å gi huden en ny start ved å fjerne døde celler og avdekke et glatt nytt strålende og sunt lag. Det forbedrer også effektiviteten av aktuelle hudpleieprodukter ved å øke absorpsjonen, så det er viktig å bruke en kraftig og nærende krem etter behandlingen. For å holde føttene myke glatte og sunne hele året, bør Instant Moisturizer være en del av den vanlige skjønnhetsrutinen.

HENDER:

Hyppig håndvask fjerner smuss og patogener. Dessverre stripper den også huden for beskyttende oljer. Hudens lipidbarriere er det tynne beskyttende oljelaget på hudoverflaten som skaper et skjold mellom miljøet og epidermis. Den bidrar til å beskytte huden og låse fuktighet inne. Ved å strippe hudens lipidbarrieren vil hendene sannsynligvis bli dehydrere og skadet. For å beskytte huden mot kronisk coronavirus-indusert håndvask og desinfisering, bruk vår LOVASKIN Instant Moisturizer for å bekjempe tørr og sprukken hud. Hold huden sunn og ungdommelig ved å bruke denne regelmessig.

I løpet av de siste årene har mange kosmetiske ingredienser vært lansert med fokus hovedsakelig på å "bekjempe rynker" eller "aldring." Den naturlige eliksiren som vannet er, har med sin enkle oppgave å tilføre huden ekstra fuktighet, ikke fått særlig oppmerksomhet. Fuktighetstilførsel kan høres enkelt ut, men er faktisk veldig viktig, og er en undervurdert, "anti-aging" -strategi.

Detaljer

Produktnr.
IM-50B-UK
Lager
426
Lansering
01.07.2021
GTIN
5425028140159

Ingredienser

Aqua (Water), Propanediol, Isononyl Isononanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Coconut Alkanes, Cetearyl Olivate, Adansonia Digitata Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Olivate, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Oryza Sativa Powder, Mel (Honey), Polypodium Vulgare Rhizome Extract, Opuntiz Ficus-Indica Stem Extract, Cetraria Islandica (Iceland Moss) Thallus Extract, Sphagnum Magellanicum Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Disodium Phosphate, Linalool, Limonene, Citral, Parfum (Fragrance), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Polyacrylate Crosspolymer-6, CI 75810

Last ned bilder

Markér utvalg eller last ned alt

jpg
jpg
jpg