OM DERMANOR

Dermanor – Ledende innen hudpleie og makeup

Som partner brenner vi for en god relasjon og tillit i alle ledd. Du kan forvente deg ett samarbeid med ledende, profesjonelle varemerker som vi med omhu har håndplukket; bareMinerals, ELEMIS, Matis, PrioriDeciem, Pharmaskincare, Skinbetter science, Smith & Cult og Lipsmart, Med våre over 30 år i bransjen har vi bred erfaring og arbeider profesjonelt for å skape nye verktøy for økt kunnskap og økt salg. Vi vil sammen med våre partnere i hudpleiesalonger, SPA og parfymerier stå for økt kunnskap, kvalitet og service i vår bransje.

Dermanor har over 30 års bransjeerfaring og har i dag ca. 30 ansatte. Dermanor er et privat eiet selskap med solid økonomi og omsetningen i overkant av 100 millioner kroner

Dermanor Norge er en del av Dermanordic, som er et ledende konsern innen det profesjonelle markedet med hovedkontor liggende på Billingstad utenfor Oslo. Konsernet ble etablert i 1987 og er i dag markedsledende innen profesjonell hudpleie og make up. Vi distribuerer våre merkevarer til Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Konsernet omsetter for ca. 340 millioner kroner og har ca. 125 ansatte. Vi har kontorer i Oslo og Stockholm (for Sverige, Danmark og Finland) og et topp moderne logistikksenter, på over 3000 kvm, som ligger utenfor Stockholm.

Vi tilbyr

Kunnskap

Vi har en lidenskap for vårt arbeid, som vi gjerne deler med våre partnere. Dermanor er like mye en kunnskapsbedrift som en skjønnhetsleverandør og trener hvert år over 3000 stykker av hud og spa-terapeuter, massasje terapeuter, make-up artister og andre som ønsker å investere i seg selv. Kunnskap er ferskvare, derfor jobber vi kontinuerlig med å tilby deg ulike plattformer, alt fra tradisjonell trening til e-læring og webbinar, der du kan fylle opp kunnskap banken din.

Kvalitet

Vi er stolte av å kunne tilby deg en komplett, profesjonell merkevare portefølje av ledende merkevarer som satser aktivt på forskning og er i forkant av utviklingen. Vi streber etter å opprettholde den samme høye kvaliteten på alle nivåer, fra utdanning og markedsføring til tilbud og salg.

Service

Vi liker å tenke på nye måter og jobbe gradvis for å lage verktøy for vekst. Som din profesjonelle partner, er vårt mål og alltid være tilgjengelig for å tilby deg vår omfattende kompetanse og engasjement. Vi streber etter å opprettholde samme høye servicenivå på alle nivåer, fra utdanning og markedsføring til tilbud og salg.

VI VIL GJERNE BLI DIN PARTNER

Kontakt oss, så kan vi fortelle deg mer